Джейхан Ибрямов (депутат, изключен от ПГ на ДПС): Всички заедно за ДПС!

  • 06 юли 2024 17:26

  • 3780
  • 11
Джейхан Ибрямов (депутат, изключен от ПГ на ДПС): Всички заедно за ДПС!
© Булфото (архив)

"Всички заедно за ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с!", това написа в личния си профил във Фейсбук изключеният от парламентарната група (ПГ) на Движението депутат Джейхан Ибрямов.

"Това е автентичното ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с" д-р Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от", добави Ибрямов в социалната мрежа.

Народният представител също публикува и снимка от днешната среща на почетния председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с вс актива на Движението Росенец.

Вчера  Ибрямов във Фейсбук публикува пост със следния текст: Ако някой си мисли, че Доган е минало, значи няма бъдеще в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

 

Депутатът бе изключен от ПГ, защото не подкрепи проектокабинета на Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети.

Джевдет Чакъров: Трябва да се върнем към нормалността

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3780 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2024.07.06 | 21:17

8
Важното е ДА НЕ ПОДПОМАГАМЕ УКРАЙНА С КАКВОТО И ДА БИЛО, както и ДРУГИ АГРЕСИВНИ ДЪРЖАВИ КАТО НЕЯ! Следващо важно ДА НЕ СМЕ ПАРТНЬОРИ НА САЩ ЕС НАТО. И НАЙ-ВАЖНОТО ДА СЕ ИЗВИНИМ НА РУСИЯ И ПОИСКАМЕ ЧЛЕНСТВО В ЕВРАЗИЙСКИЯТ СЪЮЗ и ШОС, с членството в тези организации получаваме и БРИКС! РУСИЯ ГАРАНТ ЗА МИР И БЛАГОПОЛУЧИЕ В ЕВРАЗИЯ и СВЕТА!
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.07.07 | 05:36

11
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

2024.07.07 | 01:06

10
Този любовчията ли беше ,дето си остави жената за една въртиопашка и в набута в ДПС !Ама ,хич не сте автентични ,Доган ви каза че структурите са афив!

2024.07.06 | 21:58

9
ДПС-то умря!
Тя

2024.07.06 | 20:54

7
ТОЗИ АЛЧНИК ЗАЧЕРВЕН ГНУС

2024.07.06 | 19:31

4
Джейхан Ибрямов (депутат, изключен от ПГ на ДПС): Всички заедно за ДПС! ВОРА РОТА, СТРОЙ СЕ ! къде ви е незевисимия глас по съвест? Вие тоталитарна партия ли сте? подчинявате се на един командир! И крайно време да не живеете в мезозойската ера и да си смените името на партията. За какви права и свободи се борите, след като ѝбългария е член на Европейския съюз и имате представители в европарламента? Сменете името си! В партията ви няма демокрация след като сте подчинени на един лидер безсмъртен като Ленин!
Ха, ха, ха

2024.07.06 | 19:37

6
Ленин е германски еврейн сифилстик. Какво , общо има с турска етническа партия?

2024.07.06 | 19:34

5
Джейхан Ибрямов (депутат, изключен от ПГ на ДПС): Всички заедно за ДПС! ВОРА РОТА, СТРОЙ СЕ ! Къде ви е независимия глас по съвест? Вие тоталитарна партия ли сте? Подчинявате се на един командир, в саратие! И крайно време е да не живеете в мезозойската ера и да си смените името на партията. За какви права и свободи се борЕвропарламента? Сменете името на партията си! В партията ви няма демокрация след като сте подчинени на един лидер, безсмъртен като Ленин! ТОЙ Е БЕЗ ВИЗИЯ.
Киро

2024.07.06 | 19:04

3
Какви са тези сараи, резиденции, с чии пари са направени? Много беззъбо племе сме! Докато едни се пръскат от плюскане и лукс, други нямат покрив над главата и с какво да нахранят децата си. Трябва да ги изметем, безпощадно, но как?
Новини бг

2024.07.06 | 18:55

2
МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ КАТИЛА ОТ СЕВЛИЕВО Е ДУХАЛ НА РАДИКАЛНИЯ ТУРЧИН АХМЕД МУСА В ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР, СРЕЩУ ЗАЩИТА И ПРОТЕКЦИЯ ОТ ДРУГИТЕ ЗАТВОРНИЦИ ЦИГАНИ! ПАНДИЗЧИИТЕ СА СЕ ГАВРИЛИ СЕКСУАЛНО С ПСИХИЧНО БОЛНИЯ ИЗРОД!
Ех бай Ставри

2024.07.06 | 17:42

1
Кога ще ги прибереш тез корупционери!?

Добави коментар

Водещи новини