Ваня Нушева: Политиката не трябва да има общо с мафиотската дейност

  • 05 юли 2024 18:28

  • 785
  • 3
Ваня Нушева: Политиката не трябва да има общо с мафиотската дейност
© Нова нюз

Както неочаквано се появи на политическия небосклон, така много бързо партия „Величие” се разпадна. Това е показателен пример,  ясно изградени структури, устойчиви общности, които са същността на един политически субект, как тя много лесно може да се разпадне. Особено, когато се включват хора без познания, без опит какви са правилата. Това заяви изборният експерт Ваня Нушева от „Прозрачност без граници“ в ефира на NOVA NEWS. 

„Силно притеснителни са заплахите за убийство. Впечатлена съм, че голяма част от политическите лидери са под охрана или търсят такава. Притеснителен пример е, че нашият политически живот не се развива в руслото на нормалното европейска демократична традиция. Нужни са мерки. Политиката не може да се превръща в дейност, която има общо с мафиотските методи”, заяви Нушева. 

Виктория Василева от „Величие“: Искат да ме убият, чакам да разбера дали ще ми назначат охрана

Според нея ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с като партия има съпротивителните сили срещу прекалено амбициозен подход към политиката. „Политиката е дейност на изразяване на интереси, но и на съгласуване на интереси”, каза Нушева. 

Относно идеята на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да се промени механизма за съставяне на кабинет, изборният експерт каза: „не можем с технически решения да решаваме съществени политически проблеми. За едно управление са нужни повече неща от математическата подкрепа”.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
785 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
гост

2024.07.06 | 08:51

2
То мафията и политиката са едно още от 2005 - когато сложиха ББ за главен секретар на МВР.
помните като маймуните

2024.07.06 | 19:34

3
бойко беше главен секретар от 2001 до 2005, после стана кмет.

2024.07.05 | 22:51

1
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

Добави коментар

Водещи новини