Катничарова от "Величие": Напуснахме групата, защото загубихме доверие към ръководството ѝ

  • 05 юли 2024 11:18

  • 4181
  • 8
© Novini.bg

Причината за напускането ни на парламентарната група на "ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през" е загубено доверие от наша страна в лицето на ръководството на парламентарната група.

Това заяви по време на брифинг в парламента Красимира Катинчарова, народен представител от 27-ми МИР Стара Загора.

Групата се разпада: Шестима депутати напускат ПГ на "Величие"

„Няколко са основните проблеми, които ни образуваха това напрежение и породиха това недоверие. Започваме със закъсненията от страна на нашия председател Николай МарковНиколай МарковНиколай Марков е роден на 26 април 1970 година в Нова Загора.   Завършва Висшето военно, за което така и не получихме обяснение. Научихме от медиите, че са ни били предлагани празни чекове. Уверявам ви, че това не се е случвало на никого от нас. Липсата на яснота по този въпрос също породи недоверие. Последвалото гласуване за комисията за правилника, което се случи по указания на ръководството, допълнително нагнети отношенията. Позицията за подкрепа на програмно правителство на консултациите пир президента, за която научихме от медиите при директното излъчване, липса на позиция на ръководството по ключови точки от програмата ни, с която сме дошли тук, липсата на действия да заявим присъствие по основни проблеми. Изпращаха се ефрейтори, вместо да говорят генералите по основните теми.

При брилянтните ходове, както Николай МарковНиколай МарковНиколай Марков е роден на 26 април 1970 година в Нова Загора.   Завършва Висшето военно ги определи, като изслушването на Главчев и Запрянов за срещата на върха на НАТО, именно Марков отсъстваше от залата. Трябвало да бъдем „flexible“, така ни беше казано.

От три дни се опитваме да се съберем, бяхме готови с предложение Николай МарковНиколай МарковНиколай Марков е роден на 26 април 1970 година в Нова Загора.   Завършва Висшето военно да напусне поста си, но така и не се случи това.

Затова ние напуснахме. Не ни интересуват участия в комисия, че няма да имаме това или онова. Опитахме се да бъдем събрани, заедно да решим въпросите, да съберем хората, които спорят, за да говорят помежду си, но сме свидетели на смущаващи твърдения. Вместо да говорим за проблемите си вътре в групата, ние научаваме от медиите. Ние оставаме верни за това, за което са ни изпратили нашите избиратели. Различни сме, предизвикваме смут, но партия „ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през“ е различна и хората, които стоят зад нея, също са различни", подчерта още тя.

"Тук съм, за да кажа, че не е редно да научавам, че някой ми е предлагал чек, от лидера си, и то от телевизията. Не бих казала, че е краят на „ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през“. Тя не приключва с целостта на групата. Тя е повече от нашия мандат като народни представители", категоричен е народният представител.

Депутатите, подали заявления, са Красимира Катинчарова, Юлиана Матеева, Павлин Петров, Ирена Негинова, Лариса Савова, Росица Калинова. С напускането на шестимата парламентарната група престана да съществува. 

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
4181 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2024.07.05 | 14:50

8
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

2024.07.05 | 12:16

4
Типичен пример за предателство! Влизаш в една партия после герб ти пълни джобовете с пари и разпадаш проекта
Снежко Снежев

2024.07.05 | 13:32

7
Коки... ти ли си:)))?!?

2024.07.05 | 13:03

5
Ти пикаеш клекнала и трябва да слушаш
Снежко Снежев

2024.07.05 | 13:31

6
Тъй де, ама не е... Цеца... простата, кърджалийска пАтка:)))! Или пък Рая, която живее на... покрива на сграда:)))!

2024.07.05 | 12:12

3
Да живее ПП Безличие, да живее началника МаГарков.

2024.07.05 | 11:38

1
Ходете си мястото не ви е там

2024.07.05 | 11:46

2
ЛЪЖЕ ИМА ДОСТАП ДА ЧЕТЕ И ЗНАЕ ЧЕ ЩЕ ВИ СМЕЛЯ ЖИВИ НА КАЙМА

Добави коментар

Водещи новини