Виктория Василева "Величие": Натиск върху партията има и отвън, и отвътре

  • 05 юли 2024 07:59

  • 3380
  • 6
© Кадър - Нова телевизия

Няма да отричам, че натиск върху партия „ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през" има и отвън, и отвътре. Това заяви в ефира на Нова телевизия зам.-председателят на 50-ото Народно събрание Виктория Василева относно раздора в политическата формация.

„Това, което най-много повлия на атмосферата на работа в групата, беше натискът отвътре. Г-н Михайлов, който си позволи да обвини част от депутатите, че били купени от ГЕРБ и ДПС, не представи никакви доказателства", поясн депутатът от „ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през".

На въпрос вярно ли е, че е имало ситуация, при която народни представители са били заключвани в помещение и оставени без телефон дълго време, тя каза следното: „Така разбрах, но не съм присъствала на тази среща. Били са извикани и изолирани от Ивелин Михайлов в Историческия парк край Неофит Рилски”.

Марков за действията на Ивелин Михайлов: Заключване в хамбари и пари в кашони

В четвъртък централният съвет на партията призова Николай Марков да освободи поста на председател на парламентарната група, а Виктория Василева доброволно да се откаже от поста заместник-председател на Народното събрание. Това решение бе публикувано в официалния сайт на партията.

Виктория Василева отново подчерта, че е получава заплахи за живота си.

„От самото начало полагах усилия групата да не се чувства разединена или служеща на различни интереси. Всички влязохме с една и съща идея”, поясни депутатът.

„Ако отидем отново на избори,  може би най-добре ще си проличи чии са гласовете, които са вкарали „Величие” в българския парламент”, поясни зам.-председателят на 50-ото НС.

Последвайте канала на

Калина Христова
3380 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Снежко Снежев

2024.07.05 | 13:21

6
Вики, време е да търсиш... следващ спонсор в... "кариерата ти":)))!
Гост

2024.07.05 | 10:08

5
Вън от парламента измамници- такива циркаджии даже в цирка няма. Може да основете и дръгнете на турне.
Как чии ?

2024.07.05 | 09:56

4
Ми на мафията дето командерише протестърите по нета . Разкарваха набедения полковник като "сензация" по студията да плюе де що свари за да им спечели малко субсидийки-"легални". Вие на що се надахте???.......

2024.07.05 | 09:54

3
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
Салимехмед

2024.07.05 | 09:52

2
Тези от Величие са едни малоумници избрани пак от малоумници.
тра-ла-ла

2024.07.05 | 08:54

1
Сигурно батко е заплашвал мъстийката.

Добави коментар

Водещи новини