Политологът Слави Василев: Някой да застане срещу Ахмед Доган в ДПС е абсолютно нечувано

  • 03 юли 2024 13:41

  • 3612
  • 6
Политологът Слави Василев:  Някой да застане срещу Ахмед Доган в ДПС е абсолютно нечувано
© Нова тв

„Такова нещо в рамките на кариерата си, пък и преди това, не съм виждал. Някой да застане срещу Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е абсолютно нечувано. Самият факт, че г-н Пеевски се чувства достатъчно силен и уверен да го направи показва, че той вече се усеща като сериозен фактор не само в държавата, но и в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Ако той успее да надделее над Доган в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, това е структурно определящо за партията, която дълги години все е била стожер на една политика, която невинаги се е свързвала с най-чистоплътните практики, но е факт, че историческата заслуга на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не може да бъде омаловажена като такава.“

Това каза политологът Слави Василев пред БТВ по повод разривът между Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от

Повод за това стана изказването на Пеевски по-рано днес, в което той заяви, че почетният председател на ДПС е препоръчал да не се подкрепя проектокабинета на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.  

„Ако г-н Доган бъде изместен от г-н Пеевски, аз се страхувам, че голяма част от българските мюсюлмани няма да припознаят вече ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с като партията, която исторически винаги ги е представлявала“, каза още Василев.

Делян Пеевски разкри има ли разрив в отношенията му с Ахмед Доган

Той предупреди, че ако това се случи, то може да отключи „сериозни процеси в държавата“.

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е една от основополагащите партии още през 90-те години. Постепенно обаче тя промени своя облик и от една политическа партия, която представляваше интересите на своята общност, се превърна по-скоро в корпорация и във фирма. Определено Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от като почетен председател има много важна символна роля в партията и сега неговият авторитет е поставен под въпрос с този силов подход, който налага Пеевски“, коменитра и политологът Милен Любенов.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3612 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
КОЙ Е АХМЕД ДОГАН

2024.07.03 | 16:31

5
- БЪЛГАРСКИ БОК ЛУК С ФЕС

2024.07.03 | 16:32

6
КОЙ ГИ ЕВЕ БЪЛГАРСКИТЕ БОК ЛУЦИ ЗА СЛИВА ?!
Ганчо

2024.07.03 | 15:57

4
Мишко ходи прай туту руту на мунчо.

2024.07.03 | 14:29

3
какъв си "политолог", щом не ди забелезал, че доган отдавна не командва там?

2024.07.03 | 14:08

2
Свинята взима пример от кyPнелиа и ще ги води към закриване.
ДС-ДС

2024.07.03 | 13:58

1
Какъв Политолог е точно този който от както се е родил го бута баща му най голямот ДС

Добави коментар

Водещи новини