Иван Иванов (БСП): Оставаме отворени за разговор при трети мандат

  • 28 юни 2024 20:26

  • 351
  • 1
Иван Иванов (БСП): Оставаме отворени за разговор при трети мандат
© Булфото (архив)

"Оставаме отворени за разговор при трети мандат, бихме подкрепили експертно правителство с определен мандат и определени цели", заяви в "Още от деня" Иван Иванов, заместник-председател на парламентарната група на "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България".

Събеседникът на БНТ  потвърди позицията на партията си, че няма как да подкрепи първия и втория мандат.

По думите на депутата към днешна дата не е воден разговор с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е по темата за третия мандат.

Радев връчва първия мандат на ГЕРБ на 1 юли

Според него без значение дали третият мандат ще отиде при тях или при друга партия от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще положат еднакви усилия.

"Факт е, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е има катастрофален резултат на изборите. Трябва да се търсят нови политики и подход, както и нов начин за взаимодействие с всички леви партии", каза още Иван Иванов и подчерта, че идеята е на следващите избори да се явят като обединена левица.

"Всичко е възможно, България е пред сериозно изпитание и трябва да се предприемат нетрадиционни мерки, това е правилният ход", заяви още Иванов и не отрече възможността да бъдат проведени разговори и с Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
351 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ПИСНА НИ ОТ ВАС, не знаете какво искате

2024.06.30 | 07:58

1
като не подкрепяш означава че не сте против ГЕРБ-СДС, ДПС, а против БЪЛГАРИЯ. писна ни от вашите глупави, ограничени, тъпи. разсъждения.

Добави коментар

Водещи новини