Тошко Йорданов (ИТН) се обърна към "премиерчето" на РСМ: Докато говориш така, никога няма да влезете в ЕС!

  • 26 юни 2024 10:28

  • 3117
  • 5
Тошко Йорданов (ИТН) се обърна към "премиерчето" на РСМ: Докато говориш така, никога няма да влезете в ЕС!
© Булфото, архив

Поредното изявление срещу България, идващо от представител на властта в Република Северна Македония. Отново покачва градуса на напрежението в дипломатическите отношения между двете страни. Това заяви в декларация от парламентарната трибуна председателят на парламентарната група на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. по повод заявеното от премиера на югозападната ни съседка Християн Мицкоски искане за промяна в преговорната рамка за интеграция на републиката и условието за признаване на българите като държавотворен народ в тяхната конституция.

Всичко по темата:
Отношенията България - РС Македония 1368

"Това е поредното доказателство, че многобройните отстъпки на дипломатическата сцена не довеждат до постигане на желаните резултати. Премиерът на Република Северна Македония си позволява дори да притиска български и европейски депутати да подкрепят каузата му за т.нар.  предоговаряне посредством членството им в общия европейски семейства", добави той.

ЕК: Северна Македония трябва да промени конституцията, за да продължи по пътя към ЕС

"Премиерчето Мицкоски обяви, че българският диктат няма да мине, докато той е премиер. Сега ще перефразирам думите му - Мицкоски, докато продължаваш да говориш за български диктат и да не спазваш договорите т.нар. държава Северна Македония никога няма да влезеш в Европейския съюз", заяви Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г..

Последвайте канала на

Теодора Павлова
3117 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
LOS ANGELES

2024.06.26 | 23:55

5
тошко ограниченият селтак е инкарнация на Бай Ганьо - безкрайно симпъл, ограничен и вонящ на мускалчета, но затова пък самонадеян, нагъл и надменен. С една дума - тАшко от ямболско е типичният образ на един ПРОСТАК с главни букви! Един от многото такива продукти на НГДЕК!
Ха-ха-ха!

2024.06.26 | 22:57

4
Ей, чалгарите наистина се взеха на сериозно, гадните, коварни и долни продажници лакеи на сарайския милиардер, който и ги създаде! Та, простак Тошко Хаджи Африкански нали вече "оправи" България, та сега ще оправя и Македония! Абе, той да изпраща македонския астронавт, нали това обещаваше! Какво се напъва сета от трибуната и се прави на важен! Ега ти нищожеството, ега ти каруаерина, ега ти селянзура!

2024.06.26 | 21:51

3
путьо недорасъл. Не си ти да казваш кой какво да говори. Макетата ще го духат, но ти си клоун.

2024.06.26 | 16:37

2
Тошко много си си повярвал!Почваш да ставаш смешен!
!!!

2024.06.26 | 10:51

1
А бе,другарю Доган,ПРИБЕРЕТЕ си Тошко,Той НЕ СТАВА !!! Той ще ЗАТРИЕ "дпс"!!!

Добави коментар

Водещи новини