Лена Бориславова: Убедена съм, че ако Борисов, Пеевски, Слави и Тошко се споразумеят, е възможно правителство

  • 23 юни 2024 10:59

  • 2483
  • 10
Лена Бориславова: Убедена съм, че ако Борисов, Пеевски, Слави и Тошко се споразумеят, е възможно правителство
© Булфото (архив)

Убедена съм, че ако Борисов, Пеевски, Слави и Тошко се споразумеят, е възможно правителство, няма какво да бягат от тази реалност и да казват, че ако не е с първия, да е с третия мандат. Това мнение изрази Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и, депутат от „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ (ПП-ДБ) в „Неделя 150" по Българското национално радио. Според нея фактът, че те отричат яростно подобна договорка, вече говори, че я има.

Избирателите ни дадоха сигнал с 39 депутати да бъдем в опозиция, няма как за влезем в третия мандат с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ (ИТН), каза тя и добави, че не може да си представи по-неприятна ситуация. Знаем отвътре как се работи със Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, каза Бориславова и обясни, че при управлението на кабинета „Петков“ лидерът на ИТН е поискал да не се вглеждат как се разпределят средствата в Министерството на регионалното развитие и благоустройството, ако искат да не падне правителството. 

Тошко Йорданов: Искаме третия мандат, както и конкретна програма със срокове

Съчувствам на Борисов в каква ситуация се намира в момента, от едната му страна да са Слави и Тошко, от друга – Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, добави депутатът.

Ако третият мандат бъде даден на ПП-ДБ ще бъде решение на ръководните органи дали ще го реализират, каза тя. 

Избирателите ни никога няма да ни видят повече в ситуация, в която да не могат да разберат какво и защо правим, ще обясним всяка стъпка, която предстои, заяви Бориславова на въпрос дали никога няма да са с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, или само в 50-ото Народно събрание.

Следващият уикенд се събира Националният съвет на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“, който да анализира изборните резултати в детайли и да реши въпроса с лидерството на партията.

На въпрос дали трябва да има лидерски оставки в ПП, както и в „Да, България“, Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и отговори, че те са млада, но не и лидерска формация. Приоритет за мен е как да върнем доверието на избиратели си, допълни тя.

Според Бориславова след такива изборни резултати логичните процеси са на преосмисляне как да работи по-добре коалицията между ПП и ДБ. Единият път е разпадане на демократичната общност и в крайна сметка тя да остане без представителство в Народното събрание. Другата посока е подобряване на взаимодействието, надграждане - това е и посоката, в която гледа ПП по думите на депутата. Първият сигнал за това е, че парламентарната група на ПП-ДБ има един председател, говорител – Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С. Ние ще влезем в разговора за надграждане с ДБ, бих оставила обаче малко въздух на ДБ като коалиция първо да решат въпроса с лидерството си след оставката на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, добави представителят на ПП. Полезното в тази ситуация е ние като партньор да не коментираме публично, а да им дадем въздух да протекат тези процеси, посочи Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и.

Според нея, от една страна „сглобката“ е била грешка за политическото оцеляване на ПП, но, от друга - за държавата са направени много добри неща - редовно правителство, проевропейско, без корупционни скандали, направени са доста добри реформи, добри законодателни решения.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2483 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
парапетке

2024.06.23 | 14:56

10
ти може да си убедена само в ръката на кирчо под полата на парапета
АзАз

2024.06.23 | 14:34

9
Е стига вече с тази бе господа журналисти то бива бива бутане ама чак смешно вече. Не е нормално да давате дума на една посредствена жена като тази.
Демократ

2024.06.23 | 13:42

8
Де да беше така,Ленче! Печалната истина е, че сценаристите на БГ прехода и техните Мултигрупски обръчи около ДПС режисират и командват целия политически живот у нас. И Делян Пеевски, и Бойко Борисов, и Слави Трифонов са си техни продукти и изпълнители. Просто Магнитски престана да се натяга.
Демократ

2024.06.23 | 13:40

7
Де да беше така,Ленче! Печалната истина е, че сценаристите на БГ прехода и техните Мултигрупски обръчи около ДПС режисират и командват целия политически живот у нас. И Делян Пеевски, и Бойко Борисов, и Слави Трифонов са си техни продукти и изпълнители. да не им се натяга.
тАшко от ямбол

2024.06.23 | 13:31

6
малии Лено как искам да ми полапаш кривата, грозна, маймунско-болшевишка п.ишка!
Снежко Снежев

2024.06.23 | 12:53

5
Шутко мустаката, Тиквата и Свинята ви изчукаха, що да не изчукат Славуца и... хаджи Тодора:)))?!?

2024.06.23 | 12:36

4
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
Ники

2024.06.23 | 11:48

3
Отвратителна е...
Той

2024.06.23 | 11:25

2
Откри Америка

2024.06.23 | 11:10

1
Някой да напише,КАКВО НАПРАВИ това ку...ве в парламента за 4г??КЪДЕ е продукта на нейнаъа дейност,а и на цялата и американска ПАртийка ПП? Покажете или кажете къде да видим опродукта на тяхната политическа кариера за България?? НЯМА НИЩООО,тая източи социалната ни система с по 30000лв майченство и те това...

Добави коментар

Водещи новини