Слави: Лена да поздрави Киро и Миро, а Гошето - Корнелия

  • 21 юни 2024 13:28

  • 2126
  • 6
Слави: Лена да поздрави Киро и Миро, а Гошето - Корнелия
© Булфото (архив)

Гледах новините на БНТ. В тях журналист зададе въпрос на Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и от ПП и на Георги Свиленски от БСП - каква според тях ще е коалицията във следващото правителство, което ще управлява България? Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и твърдо отговори, че ще е ИТН заедно с ГЕРБ и ДПС. Георги Свиленски каза нещо подобно. Тъй като “фейсбукът” си е мой и мога, от време на време, да го ползвам за лични цели, ето днес е такъв ден и сега ще кажа нещо лично. Това написа във фейсбук лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов

"Скъпа Лена, скъпи Гоше, заради предишната ми работа съм правил психопрофили на много хора - хиляди хора и съм забелязал, че има някои индивиди, които вярват в това, което искат и много трудно възприемат реалността. Тя не им харесва и те вярват в това, което искат да се случи. Това е малко налудничаво, но тези хора не са луди. Просто са леко изперкали. Такава им е психиката. Лена и Гоше, вие сте такива хора. Аз съм сигурен, че вие сте разбрали, че аз казах, че ИТН няма да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС и няма да подкрепи нито първия, нито втория мандат, а ще чакаме третия мандат, ако президентът реши да го даде на нас. Вие сте го чули и сте го разбрали, но не ви кефи. Затова продължавате да говорите това, което искате да стане.

И, понеже сте публични личности го говорите по телевизията. Сега ще ви разкрия една тайна. На логиката и истината не им пука на кой какво му се иска. А, аз съм почитател на логиката и истината. Ако не знаех какво представлявате, може би щях да кажа, че ми е жал за вас, но понеже знам какво всъщност сте, ще ви кажа, че един добър психолог със сигурност може да ви помогне. Просто трябва да го откриете, да бъдете откровени с него и така, след поредица от сеанси, може състоянието ви да се подобри. Искрено ви желая психическо здраве.

Трифонов повтори: ИТН няма да подкрепи правителство с първия мандат на ГЕРБ и втория мандат на ДПС

Лена да поздрави Киро и Миро, а Гошето - Корнелия. Позволявам си да се държа толкова мило, защото е лично."

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2126 6

Коментари 6

Добави коментар

2024.06.21 | 23:01

6
Диван бей нещо се е понапрегнал. Ако някой пръв трябва да тича да му лекуват главата, това си ти Славчо майчин.

2024.06.21 | 20:21

5
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
Тина Карол

2024.06.21 | 14:27

3
Славчо не само е селяндур, но и долна, продажна пачавра!
Гощо от почивка

2024.06.21 | 17:02

4
Досущ като теб

2024.06.21 | 13:40

1
Селяндура може и телевизия да му купят, но пак си остава селяндур.
Сандокан

2024.06.21 | 13:45

2
Ужасен наркоман и мбард на мутромилиционерите тези ИТН са тотал щета и жалко за обърканите им привърженици които ще стават само по-малкпо докато не изчезнат съвсем и този ще е тъжен и самотен пак.

Добави коментар

Водещи новини