Миков: Ако ИТН има твърде големи апетити, ГЕРБ и ДПС ще намерят подкрепа от "Величие" и Калоян Методиев

  • 21 юни 2024 10:33

  • 852
  • 5
Миков: Ако ИТН има твърде големи апетити, ГЕРБ и ДПС ще намерят подкрепа от "Величие" и Калоян Методиев
© Нова нюз

Ще има правителство, а не избор, защото интересите са еднакви. Ако ИТН има твърде големи апетити, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще намерят подкрепа от други формации и хора, като например "ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през", а и Калоян Методиев, като независим. Подкрепата обаче се изразява не само с гласуване, а и с отсъствието от него. Това коментира в „Твоят ден” Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, бивш председател на Н

"Най-нормално е първата политическа сила да излъчи председател на парламента. Другото е използване на казуса за безконечни пазарлъци за разпределяне на порциите на властта и позициите. Затова изборът продължава дълго. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с нямат възможност да направят мнозинство, а и това би нанесло само негативи на Борисов. Партията му е била отрицание на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Има обективно съществуващи отношения между тях, които обаче няма да намерят публична форма чрез коалиция, а ще се търси смокинов лист. Няма да има промяна в политиката, битката е за позициите във властта, защото повечето партии са десни", коментира той. 

Според него се прави опит да се стовари отговорността за случващото се в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е върху Нинова.  "Днешните променящи партията са нейни съучастници. Лявото е в тежка криза, невъзможността да се излезе с нови хора и послания ще продължи да задълбочава проблемите. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е става все по-маловажен детайл в лявото политическо пространство. Гуцанов, Иван Таков и Калоян Паргов може би ще се борят за председателското място", смята Миков.

Александър Симов: БСП се лута в мъглата, нужна е промяна

Последвайте канала на

Радина Лазарова
852 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.06.24 | 09:46

5
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!
кочо боко сик ,вис и милиардите на сараите

2024.06.22 | 21:22

4
Миков абсулютно си прав ще има правителство с герб дпс величие новото прокси на дпс и калоян методиев ,а итн ще ги подкрепи в парбамента безусловно

2024.06.21 | 11:48

3
Миле Микич, ти си гледай БСП-то, че наесен сте с песен в кофата! Не се наядохте. освен далаверки, друго не правите. Сега се чудите с Дъчето как да уредите джендъра Съсела за вожд.

2024.06.21 | 11:48

2
Миле Микич, ти си гледай БСП-то, че наесен сте с песен в кофата! Не се наядохте. освен далаверки, друго не правите. Сега се чудите с Дъчето как да уредите джендъра Съсела за вожд.

2024.06.21 | 10:45

1
ПП ВЕЛИЧИЕ партия №1 в България.

Добави коментар

Водещи новини