Иван Иванов (БСП): Нямаме нужда от война с Радев

  • 19 юни 2024 20:24

  • 938
  • 2
Иван Иванов (БСП): Нямаме нужда от война с Радев
© Bulphoto (архив)

Първи работен ден на депутатите, без да вземат най-важното в момента решение - кой да бъде председател на 50-ото НС.

"Не помня някой да ни е поканил, да ни е търсил за председателското място, имаше покани за експертен кабинет, ние имаме предложение за зам.-председател на НС", коментира депутат от "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" Иван Иванов в студиото на "Денят ON AIR".

Той беше категоричен, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е няма да отстъпи от позицията си да не подкрепи правителство с първите два мандата.

"Един експертен кабинет би могъл да се случи в този мандат. Защо да няма БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е експерти, които да предложи. Ние си изпълняваме решенията на националните органи. Парламентарната група е сформирана съгласно решението на Националния съвет, "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" днес гласуват заедно, решенията, които ни е спуснал Националния съвет се подкрепят от всички", заяви Иванов. 

Нинова: Борисов се страхува от Пеевски, търси партньор за параван

Във връзка със загубените гласове н поредните избори, депутатът заяви пред Bulgaria ON AIR, че тепърва ще се прави анализ. 

"Всички трябва да си посипем главата с пепел, предстои ни сериозен анализ. В тази ситуация смирението е важно, когато си направил грешка е логично да я поправиш. Не ни трябва война с Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е го издигна за президент. Има ръководство на партията, което задава тона, ние като членове на партията го изпълняваме", каза още депутатът.

За да има лявото по-добри резултати на следващи избори, очакванията на депутата са за обединение.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
938 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Аве

2024.06.19 | 22:57

2
Кои бяха тия?

2024.06.19 | 21:47

1
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

Добави коментар

Водещи новини