Александър Каракачанов: В боричкането в НС ще загубим парите

  • 19 юни 2024 12:31

  • 539
  • 3
Александър Каракачанов: В боричкането в НС ще загубим парите
© Булфото архив

Правителство може да има и то да изкара пълен мандат, ако се включат двете малки партии в парламента – "Има такъв народ" и "ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през". Това прогнозира учредителят на истинското, коалиционното СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, през 90-те години, Александър Каракачанов в интервю пред БНР.

"Ако се включат двете малки партии, може да си прекарат 4 години без проблем, защото ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е устойчив партньор. Той ще си вземе своята част от "баницата", а малките, ако бъдат удовлетворени, правителството може да бъде стабилно", обясни Каракачанов, който е депутат от Великото НС и 38-ото.

Според него по-страшното е друго и то е причина да изпаднем в ситуация на раздробен парламент: "Ние сега губим милиарди, а в парламента те се занимават как ще си разпределят нещата. В боричкането в НС ще загубим парите. Проблем е, че в България не се водят принципни политики, защото има разпад на идеологии, лявото вече умря.

Той коментира, че е трудно да се прави сравнение с парламента сега и онези, в които той беше народен представител.

"Според мен дали ще има правителство, което е желателно за държавата и българския народ, ще зависи от последните две най- малки партии. Най печеливша от цялата история е ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и с удоволствие ще влезе в правителство. И дори да се тръгне на избори ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще спечели още повече гласове, защото нейният електорат е дисциплиниран и ще получи висок резултат, и може да се стигне до смешното положение да стане първа политическа сила", предупреждава учредителят на Зелената партия.

И обясни: "Борисов има политическото качество да се поставя добре преди избори. Той ще убеди до голяма степен електората, че е направил всичко да има правителство, но другите от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната""-"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател са провалили нещата. А тези две са в тежко положение, те не могат да подкрепят правителство и ще губят масово електорат и с неучастие също ще губят.  БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е се намира в момент, в който се бори за оживяване в парламента. За нея това не е важно - влизане в правителство, а ще се бори за запазване на статуквото на партия.

Смилов, политолог: Неузнаваем парламент при нови избори

Каракачанов коментира, че ще е неприятно за бъдещия премиер в сянка – Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, ако се получи правителство, ще трябва да удовлетворява дребни интереси и играта минава на лично равнище.

"От "ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през" искат лична среща с Борисов и това не е случайно. Наистина лидерите трябва да преговарят, а не дамски екип, защото тях ги интересуват конкретни договорки, както каза Борисов "търговия", но не на едро, а на дребно и на лична основа", обясни Александър Каракачанов.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
539 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.06.19 | 14:40

3
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
Снежко Снежев

2024.06.19 | 14:05

2
И този тапир не е разбрал, що в тази кочина никой не иска такива... измекяри като него:)))! Как ще влезеш с чисто сърце да управляваш с тези срещу които довчера си викал по площадите и заради чиято мерзост са те вкарали избирателите в НС бре, михлюзино:)))?!! Межди другото... такива като този са и нагледния пример, що го няма вече... СДС-то:)))!

2024.06.19 | 12:46

1
Само паричките ви интересуват, а хората и държавата са за чродан. Продажен говнояд.

Добави коментар

Водещи новини