Нов размер на социалната пенсия за старост предстои да разгледа утре служебното правителство

  • 18 юни 2024 22:38

  • 1854
  • 1
Нов размер на социалната пенсия за старост предстои да разгледа утре служебното правителство
© Bulphoto (архив)

Проект на Постановление за определяне на нов размер на социалната пенсия за старост предстои да разгледа служебният кабинет на утрешното си заседание от 11:30 часа, съобщиха от пресслужбата на кабинета.

В дневния ред е решение за отчуждаване на имоти във връзка с изпълнението на проекта за модернизация на железопътната линия София – Пловдив: железопътни участъци София – Елин Пелин и Елин Пелин – Септември, на територията на област София и Софийска област.

Служебният кабинет се очаква да одобри годишния отчет за дейността на Националната здравноосигурителна каса за 2023 година, както и годишния отчет за изпълнението на бюджета на здравната каса за миналата година.

Главчев с призив към новите депутати: Формирайте редовен кабинет, хората се умориха от изборната прогресия, която вече граничи с агресия

Служебните министри ще обсъдят приемането на отчет за изпълнение на Националната програма за овладяване популацията на безстопанствените кучета на територията на България за 2023 година, информираха още от правителствената пресслужба.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1854 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
чочо

2024.06.19 | 04:43

1
ДА МАХАТ ОБЛАТНАТА КАВАЛДЖИЙКА --УПРАВИТЕЛКА НА ЯМБОЛ!

Добави коментар

Водещи новини