Румен Христов: В Монтана бележим шести резултат в България

  • 17 юни 2024 12:34

  • 308
  • 1
Румен Христов: В Монтана бележим шести резултат в България
©

Председателят на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и народен представител от Монтана Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в, направи първото си изявление след изборите на 9 юни.

Той даде пресконференция в централата на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в град Монтана, където отчете резултатите от вота.

Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в отново благодари на хората от града и областта, които го подкрепиха, на кмета Златко Живков, на цялата организация на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, на симпатизантите, които помогнаха за победата и много добрия резултат. Той отправи благодарност и към кандидатите от листата и към тези членове на
ГЕРБ-Монтана, които работиха за коалицията ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. Народният представител подчерта, че е обиколил всички 11 общини в областта и се и запознал с проблемите на хората и местните кметове.

Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в отчете, че ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Монтана бележи шести резултат в България и въпреки ниската избирателна активност, печели 13 245 гласа.

Председателят на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на изрази задоволство от факта, че винаги, когато в листата в Монтана има ярък представител на партията, резултатът на коалицията се повишава. Такъв беше случаят, когато кандидат и народен представител беше Илия Лазаров, а после и д-р Илко СемерджиевИлко Семерджиев Д-р Илко Семерджиев е служебен заместник министър-председател по социални политики и служебен. Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в заяви, че това е заради силната организация на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в града и личния авторитет на кмета от партията Златко Живков.
Като народен представител, потвърждавам ангажимента, който поех по време на кампанията – да работя усилено за подобряване на довеждащата инфраструктура на Монтана, разрешаване на проблема със стената на язовир „Огоста“, както и за защита на интересите на земеделските производители и всички въпроси на града и областта, които са в моите правомощия и възможности.

ГЕРБ изпрати покани за срещи на всички партии в парламента - ето графика

Последвайте канала на

Десислава Станева
308 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
????

2024.06.17 | 13:09

1
Другарю Христов ще РАЗБЕРЕМ ли някога,КОЛКО "депутати" има "сдс" в парламента ???? КОГА ????

Добави коментар

Водещи новини