Очаква се кабинетът да отпусне компенсации за щетите от наводнението в Карловско

  • 05 юни 2024 07:40

  • 219
  • 2
Очаква се кабинетът да отпусне компенсации за щетите от наводнението в Карловско
© Bulphoto/архив

Очаква се днес служебният кабинет да отпусне до 10 милиона лева за най-належащите дейности по преодоляването на щетите, които нанесе водното бедствие преди близо две години в Карловско. 

Ангажиментът беше поет от министър-председателя Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в пред кмета на Карлово Емил Кабаиванов миналата седмица след протести на жителите от пострадалите села.

 

На редовното си заседание служебното правителство ще възложи  и дейности по неотложен ремонт на оградата по българо-турската граница и прилежащия път.
 
С постановление към няколко общини ще се насочат средства за компенсиране на извършените от родителите разходи за периода 1 март - 30 април тази година, за отглеждането и обучението на децата, които не са приети в държавни или общински детски градини или училища поради липса на свободни места.

Тревожен доклад за климата

Последвайте канала на

Десислава Станева
219 2

Коментари 2

Добави коментар

2024.06.05 | 10:06

2
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

2024.06.05 | 08:06

1
Кви пари бе ,Ами за Украйна ,нека първо тях да оправим че сезона почна украинците искат скъпи хотели на морето ,а нашите ше чакат нали имат фургони кво още искат ....

Добави коментар

Водещи новини