Мартин Димитров, ПП-ДБ: Докато Пеевски кара влака, ние нямаме работа с ГЕРБ

  • 19 април 2024 15:52

  • 754
  • 10
Мартин Димитров, ПП-ДБ: Докато Пеевски кара влака, ние нямаме работа с ГЕРБ
© Булфото

Докато Пеевски кара влака на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, докато той им определя решенията, аз не виждам какво можем да правим с тях. Така депутатът Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на обясни пред Дарик радио възможността “Продължаваме промяната” - ”Демократична България” и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да седнат на масата на преговорите след предсрочните парламентарни избори.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 907

Димитров заяви, че с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са работили по реформите, но съпредседателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на им е „дръпнал ръчната спирачка“. „Ние установихме, че това не се е случило по някаква случайност, а защото Пеевски е поискал това от тях“, обясни депутатът.

Той направи ретроспекция на политическия живот у нас напоследък, като уточни, че при последния служебен кабинет на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на държавата е била докарана почти до фалит.

„Помните, че обявиха 6,4% дефицит в държавния бюджет. И ние имахме следния избор – или да оставим държавата да фалира и да казваме, че е виновен Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и неговото правителство, или да създадем правителство, което да поеме отговорността и да извадим държавата от тази финансова ситуация“, заяви Димитров.

Кирил Петков: Има тайна координация между Борисов, Пеевски и Радев

Той подчерта, че макар да е било много „изкусително“ вината да се хвърли върху президента, ПП-ДБ са решили не само да се занимаят с тежкото финансово състояние на България, но и да работят в посока Шенген, еврозоната и съдебна реформа.

„Напълно съзнавам, че когато това е станало в съвместна работа с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, има хора, които основателно задават редица въпроси, но пак казвам – изборът беше между две състояния“, каза депутатът.

Той подчерта, че за да се стигне до предсрочни избори, вината носи ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Отиваме на избори изключително по вина на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, за да не продължат реформите. Помните какво казаха те: да си остане старото правителство, премиер да е Денков, но да спрат реформите. Това с реформите те не го казаха ясно, но го казвам аз, за да чуят вашите слушатели за какво става въпрос. Т.е. те ни предложиха да запазим кабинета, но реформите да спрат“, обясни Димитров.

Според него в момента ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в имат цялата власт в държавата. Държат 99% от регулаторите, ВСС, главния прокурор и ако искат спиране на реформите, ще им е изгодно държавата да влезе в спирала от избори.

За социологическите проучвания, които дават близо 10% разлика между ПП-ДБ и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, Димитров каза, че ще се опитат да отговорят на хората защо ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в отказаха да подпишат споразумението за реформи, тъй като в медиите този въпрос оставал без отговор, а на преден план се изнасяли скандали.

Депутатът коментира и договора с турската енергийна компания „Боташ“. Той е сключен от служебния министър Росен ХристовРосен ХристовРосен Христов е магистър по  международни икономически отношения от Калифорнийския от кабинета, назначен преди конституционните промени от президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, без „Българския енергиен холдинг“ (БЕХ) да бъде информиран.

„Това е още един пример какво са правили служебните правителства на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. И още един пример, че наследството, което те са оставили, е наистина проблемно“, каза Димитров.

Той заяви, че договорът е бил пазен в тайна, без да бъде уведомено 48-ото Народното събрание. Депутатът определи договора като „скандален“ и хвърли вината изцяло на служебния кабинет на президента тогава.

Димитров подчерта, че в НС не им е „минало през ум“, че служебен кабинет, чиято основна задача е да организира провеждането на избори, ще подписва договори и то дългосрочни.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
754 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2024.05.25 | 07:20

10
❤️ Г­о­­­р­­е­щ­­­и­­­ ­­м­­­о­­­м­и­ч­е­­­т­­­а­ ­в­и­­ ­­­о­ч­­а­к­в­­­а­т ­­-­ X­­1­­8­.­­F­­­U­N
Калинчо

2024.04.20 | 18:20

9
"Взривявайте" релсите...
Анонимен

2024.04.19 | 21:44

8
Ще го духате тогава.
миииииии

2024.04.19 | 17:31

7
на кой му пука за вашето мнение бе отровен бръшлян!!!
a

2024.04.19 | 17:18

6
то па един влак

2024.04.19 | 16:34

5
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим.====> use.my/sman

2024.04.19 | 16:21

4
Че вие без Пеевски не можете да карате ни влак ,ни каруца.Хем не излизате от стаята му ,хем уж се дистанцирате.Че той ще излезе много по читав от вас и поне е прям .
Нещастник

2024.04.19 | 16:09

3
Е Пеевски не караше ли и вашия влак бе, педал??!
Емили

2024.04.19 | 16:08

2
Лапай ми потката тъпако

2024.04.19 | 16:03

1
Мартино ти си сфиня Воняща Смрадлива

Добави коментар

Водещи новини