Андрей Цеков (ПП): Борисов използва дезинформацията като политическо оръжие

  • 18 април 2024 12:00

  • 691
  • 1
© Фейсбук

Бойко Борисов попита задочно президента Румен Радев защо не се е възпротивил срещу запазването на хора като Гвоздейков, Кирил Вътев и Галин Цоков в правителството на Димитър Главчев. Проблем, според него бил и фактът, че служебният регионален министър Виолета Коритарова е майка на районния кмет на "Подуяне" от "Спаси София".

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, служебният кабинет и изборите 2 в 1 808

"Това е поредното доказателство, че г-н Борисов използва дезинформацията като политическо оръжие. Поднася пред медиите внушения, които нямат нищо общо с фактите", отговори му Андрей Цеков от "Продължаваме Промяната".

Борисов от Тутракан: Нека да остане този външен министър, за да понесе Радев отговорността си

"Служебният министър Виолета Коритарова е дългогодишен кадър на ГЕРБ. Тя е оглавявала Ловешката служба по кадастъра. През 2018 г. е назначена от Николай Нанков като ръководител на Агенцията по кадастър в София. Нейният син – Кристиян Христов, е кмет на район „Подуяне“ от „Спаси София“, не от „Продължаваме Промяната“, подчерта той. 

"Лично аз през втората седмица на мандата ми като регионален министър освободих г-жа Коритарова като ръководител на Агенцията по кадастъра. Това е достатъчно доказателство за това, че "Продължаваме Промяната" няма никакво политическо участие в настоящия кабинет на ГЕРБ и ДПС", посочи Цеков. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
691 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Стойчо

2024.04.18 | 12:13

1
Абе олиг,о,френ! Бъркаш Борисосов с Прост ,0 , Киро !!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини