"Възраждане" дава доклада за "Боташ" на прокуратурата

  • 18 април 2024 10:25

  • 543
  • 2
©

"ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" ще внесе сигнал в ДАНС, БЕХ, КЕВР, МВР и Министерство на енергетиката във връзка със скандалната сделка между "Булгаргаз" и "Боташ". Това обяви депутатът от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" Йордан Тодоров. 

В този сигнал ще включим доклада, приет във временната комисия. Ще го внесем във вида, в който беше приет в комисия. Приетият доклад не е засекретен. Временната комисия е една от комисиите, които работеше добре в 49-то НС. Смея да твърдя, че този доклад е изключително обективен и професионално написан. Виждаме, че няма воля от страна на председателя на временната комисия да го подпише и да го внесе за разглеждане в пленарна зала, посочи Тодоров. 

ПП-ДБ искат извънредно заседание на парламента за доклада за "Боташ"

Опитват се да го покрият, което нас не ни изненадва. Служебният министър Владимир МалиновВладимир МалиновВладимир Малинов е назначен за министър на енергетиката в служебния кабинет с премиер, който е сред хората подписали това споразумение. Ние това няма да го толерираме. Достигнаха сигнали, че се водят безпринципни предизборни договорки, в замяна този доклад да бъде заметен под килима. Изключително важно е този доклад да види бял свят, каза още той. 

Ако до 25 април този доклад не бъде разгледан и приет в пленарна зала, той ще бъде изпратен от групата на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" в прокуратурата, категоричен бе Тодоров. 

По думите му правителството на сглобката не е направило нищо този договор да бъде предоговорен.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
543 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
аууу

2024.04.18 | 13:09

2
възраждане взеха дъвката на подмяната и доносническа бг, сега кво ше праим и кво ше пишат медиите на грант
Фърчилан в пандиза

2024.04.18 | 12:00

1
....................Ако до 25 април този доклад не бъде разгледан и приет в пленарна зала, той ще бъде изпратен от групата на "Възраждане" в п.р.о.к.у.р.а.т.урата, категоричен бе Тодоров. .....................виж за това подкрепям напълно ИZZраждане. Фърчилан трябва да си понесе последствията заради заробващия договор

Добави коментар

Водещи новини