БСП огласява доклада за "Боташ" и го праща на ДАНС, Европрокуратура и ПРБ

  • 17 април 2024 15:32

  • 710
  • 2
БСП огласява доклада за "Боташ" и го праща на ДАНС, Европрокуратура и ПРБ
© БСП

„Временната комисия за „Боташ“ свърши работа и председателят Жечо Станков представи на всички нас, членовете на комисията доклада, за да се подпишем. Комисията работи безкрайно съвестно, начело с нейния председател. Изводите са пределно ясни – нарушения има. Видно е, че докладът трябва да бъде изпратен на прокуратурата и ДАНС. Нито една парламентарна група, чрез представителите си в комисията, не възрази. И не мога да разбера каква е причината този доклад да не се внася в заседателна зала? Започваме да си мислим, че има някакви други подбуди“. 

Това заяви от парламентарната трибуна народният представител от „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България“ Борислав Гуцанов след като настоя от името на групата на социалистите докладът за работата на временната комисия „Боташ“ да влезе и се гледа в пленарна зала. „Защо докладът не влиза в зала? Защо се направи тази комисия? И ако такъв договор, подписан за 13 години, с над два милиарда и двеста милиона очевидно ощетяване на държавата, – не гледаме, кое тогава да гледаме?“, реагира социалистът. 

Гуцанов (БСП): Договорът с "Боташ" е национално предателство

„От вас не съм очаквал да не искате да внесете доклада в Народното събрание. Вие ли прикривате нещо – точно вие, който написахте един наистина много добър доклад и няма две мнения по този въпрос?“, обърна се към председателя на комисията Жечо Станков (ГЕРБ ) Борислав Гуцанов. И призова: „Внесете доклада в зала. Поне на една временна комисия, когато тя си е свършила работата, докладът да бъде гледан“. 

„Ако продължавате така - ПГ на „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България“ ще оповестим целия доклад публично пред медиите. Призоваваме всяка една от парламентарните групи, която иска - да го подпише заедно с нас. И ще го внесем в Прокуратурата и ДАНС“, заяви Борислав Гуцанов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
710 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.04.17 | 22:15

2
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим.====> use.my/sman

2024.04.17 | 19:36

1
какво е направил радев на корната?

Добави коментар

Водещи новини