Главчев ще участва в извънредното заседание на Европейския съвет в Брюксел

  • 17 април 2024 07:19

  • 246
  • 3
Главчев ще участва в извънредното заседание на Европейския съвет в Брюксел
©

Служебният министър-председател Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в ще участва в извънредното заседание на Европейския съвет днес и утре в Брюксел, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, служебният кабинет и изборите 2 в 1 803

Държавните и правителствените ръководители ще обсъдят новия пакт за европейската конкурентоспособност, отношенията Европейски съюз-Турция, ситуацията в Украйна и в Близкия Изток. 

В сряда в белгийската столица служебният премиер Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в ще присъства на прием за членовете на Европейския съвет от Негово величество краля на белгийците Филип I.

Това ще е първото участие на Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в в заседание на Европейски съвет, откакто встъпи в длъжност на 9 април. 

Ситуацията в Близкия Изток бе сред обсъдените теми и на вчерашната среща на служебния премиер Главчев с представители на службите за сигурност в Министерския съвет. Главчев акцентира върху значението на професионалната и прецизна работа на службите. „Вие сте основата на националната сигурност на страната“, каза още служебният министър-председател. В разговора участваха председателят на Държавна агенция „Национална сигурност“ (ДАНС) Пламен Тончев, председателят на Държавна агенция "Разузнаване" (ДАР) Антоан Гечев, директорът на Служба „Военна информация“ (СВИ) бригаден генерал Венелин Венев и началникът на Национална служба за охрана (НСО) бригаден генерал Емил Тонев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
246 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.04.17 | 08:06

3
селски нужник
тиквата

2024.04.17 | 08:05

2
какво ще промениш главчев к урво като няма нищо в българия
тиквата

2024.04.17 | 08:04

1
само п удели на краварите тикви прасета от дпс

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини