Борислав Гуцанов, БСП: Служебният кабинет на практика е един политически кабинет

  • 13 април 2024 09:39

  • 617
  • 7
Борислав Гуцанов, БСП: Служебният кабинет на практика е един политически кабинет
© Кадър - БНТ

Служебният кабинет на практика е политически кабинет. И цялото това безумие стана след като ПП-ДБ решиха да сменят Конституцията с любезното съдействие на ГЕРБ и ДПС. Така, че Димитър Главчев е войник на ГЕРБ. Това коментира в ефира на БНТ депутатът от "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" Борислав Гуцанов.

"Ние не бяхме съгласни с промяната в Конституцията. Тя се промени от хора, които не са влизали в съдебната зала, а камо ли да променят Конституцията. Кои бяха бащите на Конституцията - професори, хора, които имаха изключителен авторитет и в обществото, и в правото. Докато кои бяха тези, които в момента сменяха Конституцията? Все пак трябва да си даваш сметка какъв си и какво искаш да направиш", каза Гуцанов.

Националният съвет на БСП ще проведе днес редовно заседание за изборите за Европейски парламент и Народно събрание

По думите му, ПП-ДБ дойдоха на власт с няколко щедри обещания: "Смяна на Конституцията, съдебна реформа, ГЕРБ ще бъдат изчегъртани, Борисов в затвора, Пеевски вкъщи, три моста на Дунав, два тунела под Шипка, 10 милиарда, които се крадат от държавата, ще бъдат дадени на хората - нещо да се случи от това? Абсолютно нищо."

Според него, назначенията от служебното правителство, които стават тази седмица, отново са политически, визирайки заместник-министъра на външните работи.

Борислав Гуцанов каза още, че трябва да има пълна политизация на армията и МВР, а в момента се наблюдава точно обратното. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е единствената алтернатива на сегашното управление, добави той.

Гуцанов смята, че заключението на комисията за договора с турската газова компания "Боташ" категорично трябва да отиде в прокуратурата и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще настоява за смяна на ръководството на "Булгаргаз", тъй като икономиката на страната е ощетена.

Последвайте канала на

Калина Христова
617 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2024.04.13 | 14:43

7
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca
Сръбски Бот

2024.04.13 | 11:02

6
ВИ ЕБ.А МАЙКАТА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА ГАДНА ПРОДАЖНА !!! ВИ ЕБ.А МАЙКАТА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА ГАДНА ПРОДАЖНА !!! ВИ ЕБ.А МАЙКАТА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА ГАДНА ПРОДАЖНА !!! ВИ ЕБ.А МАЙКАТА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА ГАДНА ПРОДАЖНА !!!

2024.04.13 | 10:21

5
Ми то аз не политически кабинет не съм виждал нииде по света, такова животно нема.
тиквата

2024.04.13 | 10:01

2
вие толкова години какво свършихте само на народни пари
Бх

2024.04.13 | 10:17

4
Комунисти са червената пандемия по страшно от ковид Той си отиде а тази пасмина остана

2024.04.13 | 09:59

1
Говнояд червен, а служебните гълъби каки бяха? Що не рИвахте тогава?
Нйй

2024.04.13 | 10:16

3
Д-р Грухцанов първо да ми каже как спести пари за затворения комплекс в кв Галата

Добави коментар

Водещи новини