БСП се събира на Национален съвет

  • 12 април 2024 10:40

  • 340
  • 2
БСП се събира на Национален съвет
© Булфото (архив)

Националният съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще проведе свое редовно заседание в събота на 13 април от 11.00 часа, съобщиха от партията. 

На заседанието на НС ще бъдат взети решения за участието на коалиция "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" в изборите за членове на Европейския парламент  и 50-ото Народно събрание.

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за ще направи отчет за работата на Парламентарната група и окончателно ще бъде утвърдена предизборната платформа за европейските избори, след като са обобщени всички предложения от структурите на партията по документа.

"Маркет Линкс" отчете 8% разлика между първите две формации, ако изборите бяха днес

Очаква се членовете на НС на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да приемат критериите и процедурите за номинация на народни представители в 50-ото Народното събрание и да започнат работа по предизборната платформа за предстоящите парламентарни избори, в която да очертаят основните социално-икономически и  политически приоритети, по които ще работят.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
340 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.04.12 | 17:50

2
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca
бг

2024.04.12 | 10:50

1
Изберете Станислав Владимиров за лидер и ще сте 1 ва политическа сила !

Добави коментар

Водещи новини