Михаил Миков: Защо политиците се заблуждават, че когато изкадруват някакви началници, те ще им бъдат верни до гроб

  • 11 април 2024 21:18

  • 2217
  • 4
Михаил Миков: Защо политиците се заблуждават, че когато изкадруват някакви началници, те ще им бъдат верни до гроб
©

"Живко Коцев е бил натиснат от политиците. Навремето проверихме закона и създадохме Вътрешна сигурност на пряко подчинение на министъра, за да може в нейния обхват да са всички в системата на МВР. Оказва се, че вътрешната сигурност е проспала всичко това, което днес е огромен скандал в МВР, а иначе е предмет на наказателно производство. Системата не функционира. Системата е парализирана. Наблюдава се трайно политизиране в службите", заяви бившият вътрешен министър Михаил Миков в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му хората, които са се занимавали с контрабанда, са били постоянни посетители на МВР, а Народно събрание трябва да предприеме законодателни мерки.

На въпрос трябва ли да остане Калин Стоянов МВР шеф, Миков каза пред Bulgaria ON AIR, че не знае какви са били мотивите на служебния премиер Димитър Главчев, но при създалата се обстановка е било по-добре да се търси друго решение. Според него оставането на Стоянов има и предимство, защото "постоянното местене на хора и политическата битка между ГЕРБ и ПП-ДБ ликвидират кадри, без да могат да си вършат спокойно работата".

Служебният кабинет уволни човек на ПП като зам.-шеф на ДАНС и прие решение за подготовката и произвеждането на изборите

"Протоколът, който Радостин Василев озвучи, показва намерения, които се реализират. Намеренията се превръщат в действие. Не знам защо се заблуждават, че когато изкадруват някакви началници, те ще им бъдат верни до гроб. Те ще бъдат началници на следващия, който спечели изборите и има политическо влияние. Крайно време е това да се разбере от нашите политици, за да няма толкова политически натиск върху службите. Излага се България", коментира Миков.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2217 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.05.25 | 07:42

4
❤️ Г­­о­­р­­е­щ­­­и­­­ ­м­о­­­м­и­­ч­е­­­т­­а­ ­­­в­и­­ ­­­о­ч­­­а­к­­­в­­а­­т ­­-­­­ X­1­­8­­.­­­F­­U­N
анонисимус

2024.04.12 | 06:11

3
На старият мошеник му е ясно как стават шаматациите в държавата,хи-хи-хи...
Абе,

2024.04.12 | 04:08

2
този пиандур как е оцелял до сега? Хайде тръгвай, че Клара Маринова те вика

2024.04.11 | 23:31

1
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> do.my/aman

Добави коментар

Водещи новини