Методи Лалов: Контролирано ни се дава информация, каквато преценят кукловодите

  • 10 април 2024 15:11

  • 562
  • 1
Методи Лалов: Контролирано ни се дава информация, каквато преценят кукловодите
© Булфото

Не виждаме делата изцяло, а контролирано ни се дава такава информация, каквато преценят съответните кукловоди. Това каза пред БНР адвокат Методи Лалов, бивш съдия, в коментар на информационния поток за арести и разпити, допълващ актуалната политическа обстановка в страната.

"Очевидно е, че става въпрос за предизборна кампания, за режисиран сюжет, в която се използва прокуратурата, доказателства, които касаят наказателно разследване. Това не означава, че няма извършени престъпления или нарушения както от Живко Коцев, така и от шефката на "Митници", така и от други лица. Моментът, в който тези доказателства да бъдат огласени, е преценен много внимателно и се използва точно с предизборни цели", коментира той и подчерта, че публичността може да бъде единствено до степен да се огласи, че има разследване, но не и да се прави публичен анализ и да се представят доказателства.

Експерти: Живко Коцев не може да остане в МВР, цялото ръководство е дискредитирано

По думите на Методи Лалов в огласените разследвания "действията на прокуратурата са повече в полза на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с": "Нормалният извод, който можем да направим, е, че това е поръчка на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Това не оневинява действията на определени лица, нито превръща "Продължаваме промяна - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" в лица, облечени в бяло. Ползите обаче са повече за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и повече е вредата за "Продължаваме промяна - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от".

Бившият съдия определи политическата система и системата на правосъдието като "системи на шуробаджанащина": "В обстановка на политически сблъсък, ходатайствата, които в нормална обстановка се преглъщат от политическите лидери, се представят за натиск". 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
562 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Петър

2024.04.12 | 09:56

1
Този избяга от Да, България защото били корпоративна структура, което постоянно се доказва че е така

Добави коментар

Водещи новини