Нинова за последните скандали в държавата: Ще има още снимки и арести, ето ви паралелна държава от най-висок връх

  • 10 април 2024 11:02

  • 1266
  • 5
©

Докато си мерят пачките и парламентът се занимава с безсмислени неща, той изтича. Имаме работа една - две седмици. Затова ние искаме да се решат три въпроса, които касаят милиони хора. Сигурна съм, че те чакат новината. Това заяви лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в кулоарите на парламента. 

Внесохме три предложения. Днес в почивката ще има извънредна бюджетна комисия, която ще гледа нашите предложения за великденски надбавки. 100 лв. на пенсионерите до минималанта заплата от 526 лв. И 50 лв. на всички останали. Тази точка ще бъде включена в дневния ред в петък, посочи Нинова. 

"Искаме до края на този парламент да се изясни какво се случва с общинските инвестиционни проекти. Започват спорове между стара и нова сглобка какво е състоянието на бюджета. 265 кметове чакат решения за общинските проекти. В петък ще бъдат изслушани служебните министри на финансите и регионалното развитие. Да дадат яснота и кметовете да знаят каквос е случва", каза още лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

На първо четене: 75 лв. великденски добавки за пенсионерите

Трето - внесохме предложение да се отложи либерализацията на пазара от 1 юли с една година. Решението, което прие предишното мнозинство е, че от 1 юли се въвежда либерализация. Според експерти това означава 20% увеличение на тока за домакинствата. В ПВУ има изискване за либерализация, няма дата кога да стане това. Не е задължително да стане през 2024 г. В следващите две седмици искаме три неща. Две от тях вече са приети от останалите парламентарни групи, чакаме само за либерализацията на тока, добави Нинова. 

За нас това е важно да решим до края. Очевидно ще излизат още сними, арести. Чакаме, гледаме, нямаме общо с това. Ние 10 години говорим за паралелна държава и задкулисие. Ето ви паралелна държава, на най-висок връх. Нашата основна цел остава борбата с тази паралелна държава, защото това е голямото зло, отбеляза Нинова. 

Относно акциите в офиси на Настимир Ананиев, Нинова призова: "Органите да си свършат работата". 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1266 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ПеПерасти гадни, сър

2024.04.10 | 13:33

5
................Йоловски: Кирил Петков, Асен Василев, Божанов и Величков ми подаваха фирмите, които трябва да печелят поръчки. Петков заплаши мен и семейството ми, разказва бившият министър пред п.р.о.к.у.р.а.т.у.р.а.та „Беше ми наредено да правя каквото и както ми кажат, включително да ми подават фирмите, които да печелят поръчки от м.и.н.и.с.терството“. Това става ясно от протокол, който сайтът „Гласове“ публикува от разпита на бившия м.и.н.и.с.т.ър на електронното управление Александър Йоловски. В него той разказва за натиска и заплахите от страна на съпредседателите на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков и Асен Василев, от депутата от „Да, България“ Божидар Божанов и от Васил Величков, приближен до съпредседателя на „Демократична България“ Христо Иванов, през годините съветник на множество м.и.н.и.стри, обявен за „бизнес ангел“ от „Капитал“ на Иво Прокопиев. „Гласове“ припомня, че по казуса с Йоловски Гроздан Караджов, Тошко Йорданов и депутати от Има такъв народ" сезираха офиса на европейската п.р.о.к.у.р.а.т.ура в София.

2024.04.10 | 12:51

4
bokluk ot BKP ta to imashe i dosta snimki na sapartiecat ti tikvata i kakvo proizleze ot tova edno goliamo nishto

2024.04.10 | 12:06

3
БЛА-БЛА-БЛА... ЩЕ ИМА ОЩЕ ФАЛШИВИ СНИМКИ НО ТОВА НИЩО НЕ ЗНАЧЕ. АРЕСТИ ЗА ПРОРУСКИТЕ ДА
ИСТИНАТА

2024.04.10 | 11:43

2
И,ПАК НИЩО за БОРБАТА с КОРУПЦИЯТА по ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ от "бсп"!!! ЗАЩО "другарко" Нинова ???? КОГА ще ПОПИТАТЕ за: КТБ,ПЪТНАТА КАРТА,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,Мата Хари,гласът от ЗАПИСИТЕ,"БарселонаГЕЙТ-ИстамбулГЕЙТ", ХАЗАРТА,"ДЖУДЖЕТАТА","Белене","Лукойл", "Росенец","Камчия",Капитан Андреево,ПАНАИРА,.............................За МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА ОПГ "герб" и ЯТАЦИ ,"ДРУГАРКО" Нинова"???? КОГА ????

2024.04.10 | 11:38

1
Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки----> do.my/alkotox

Добави коментар

Водещи новини