Стефан Димитров прие поста министър на външните работи от Мария Габриел

  • 09 април 2024 12:45

  • 880
  • 1
Стефан Димитров прие поста министър на външните работи от Мария Габриел
© МВнР

Министърът на външните работи Стефан ДимитровСтефан ДимитровСтефан е Димитров е назначен за министър на външните работи в служебния кабинет с премиер Димитър в служебното правителство пое поста от Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова на церемония, която се състоя тази сутрин в МВнР.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, служебният кабинет и изборите 2 в 1 809

„Аз приех това предизвикателство като момент от професионалната отговорност, която всеки един човек, независимо къде работи, трябва да поеме. Обичам работата и съм убеден, че с вас ще постигнем това, което е най-важното в момента и което се очаква от нас, естествено продължавайки да работим по основното, а то е отново да организираме на нашето ниво предстоящите избори“, се обърна министър Димитров към служителите в министерството, които присъстваха на церемонията. Той благодари на Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова за постигнатите през последните 9 месеца резултати във външнополитически план и подчерта единния подход при реализирането на целите и приоритетите на МВнР.  

Кой е Стефан Димитров, бъдещият външен министър в служебния кабинет "Главчев"

В словото си пред служителите на МВнР Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова благодари за екипната работа. „Благодаря за тези месеци на много интензивна работа, на много силни моменти, на вълнение за България, на вълнение за Европа и света. Смятам, че с вас показахме и нещо повече – че България е не само последовател и свидетел на събитията. България може да бъде проактивна и да задава посока“, заяви Габриел и подчерта, че страната ни има още много потенциал да покаже цялата пъстрота на своята експертиза, история и култура. „Продължавайте все така дързостно да отстоявате фундаменталните принципи като българи и ни карайте да се гордеем, че България е активна на европейската и световна сцена“, завърши Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, цитирана от пресцентъра на МВнР. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
880 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.04.09 | 15:30

1
Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки----> do.my/alkotox

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини