Румен Христов: Живко Коцев може би ще бъде включен в листите за изборите

  • 07 април 2024 18:40

  • 2109
  • 15
Румен Христов: Живко Коцев може би ще бъде включен в листите за изборите
© Нова телевизия

Калин Стоянов е контрапункт на опитите на "Продължаваме промяната" да се завладее организацията на изборите. Има слухове, че Живко Коцев може би ще бъде включен в листите за изборите. Затова сега се шуми около него, а "лошите" се опитват да го махнат. Предизборен сценарий. Това каза председателят на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в в "На фокус''.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, служебният кабинет и изборите 2 в 1 809

По думите му кабинетът "Главчев" е съставен от хора, които имат експертиза в областите, в които работят. 

Няма от ГЕРБ, няма от СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. Димитър Главчев се свързва с ГЕРБ. Аз не виждам ярки фигури на ГЕРБ. Не виждам ярки представили и на ДПС. Четиримата министри на кабинета "Денков". Важното е да има честни избори. Владимир Малинов е добър професионалист в енергетиката, не е човек на ГЕРБ. Валентин Мундров не го познавам, посочи Христов. 

ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и ДПС не участват в правителството. Съзирам опит да се прехвърли вина на министрите на вътрешните работи и на електронното управление, при положение, че гласуването с машини се организира от "Сиела Норма", фирма близка до ПП, допълни председателят на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на

Росен Плевнелиев с емоционален призив към депутатите: Свършете смислена работа за България

Надявам се изборите да бъдат честни. Това, че отиваме за шести път не е добре от гледна точка на плановете ни за Шенген и еврозоната. Но когато имаш парламент, който не може да излъчи мнозинство - най-логично е да отидем на избори. 

По думите му е възможно след изборите ПП-ДБ да загубят част от мандатите си. "Това ще направи по-трудна ситуацията. Ако в новия парламент не успеем да съберем 121 депутати, ще имаме нужда от "официална патерица". 

Той коментира и думите на премиера в оставка Денков, че Делян Пеевски е "най-голямото зло": "Не съм адвокат на ДПС, срещу тях винаги се хвърлят сериозни обвинения. Няма да забравя думите на Иван Костов, че са най-голямото проклятие на България".  

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
2109 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
ИСТИНАТА

2024.04.07 | 18:56

3
"другарю" Христов, ПАК ПИТАМЕ, КОЛКО депутати има "СДС" в Парламента????

2024.04.08 | 07:14

15
КОЛКО?
АК47

2024.04.07 | 22:34

14
Е,БРАВО.И.ТИ.ПРИВЕТСТВАШ ПОДОБНА.ИНИЦИАТИВА!!!
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !!!

2024.04.07 | 18:55

2
ГАДНИ СОРОСОИДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, СКОРО ИДВА И ВАШИЯ РЕД !!!

2024.04.07 | 22:09

13
Ще си платят за всичко.

2024.04.07 | 20:31

6
ПРОМЯНАТА - ПРЕДАТЕЛСТВО и ПРОДЪЛЖИТЕЛИ на ПРОМЯНАТА - ПРЕДАТЕЛСТВОТО - СДС ГЕРБ ПП ДБ ДПС - ПРЕДАТЕЛИ АНТИБЪЛГАРИ (ГРЪКИ АРМЕНИ ГРУЗИ РУМЪНИ МОЛДОВИ УКРИ ГЕРМАНИ ОСМАНИ АМЕРИ ВСИЧКИТЕ ЛАТИНИ ПОМАКОЙ) членове на БКП ПРЕДАЛИ БКП още в 1985г. дори и малко по рано ~ от 1984г. Предателството на Развиващият се Комунизъм в СИВ и Варшавския Договор започва от 1985г./1984г. от Украинеца БАНДЕРОВЕЦ Михаил Горбачов внедрен от Умиращият Запад Украински предател от УССР в СССР. През 1985г. по негов план е извършен Атентат на гара Буново в БГ от бъдещите ДПС, за да се предизвика разпад на Варшавският договор, който да започне от Втората след СССР по МОЩ във Варшавския Договор НРБ. Планът НЕ УСПЯВА и през 1989г. Предателя последовател на Бандера, Михаил Горбачов, който е бил Предател от дете на ГЕРМАНСКИТЕ НАЦИСТИ от ВСВ разпуска СИВ и ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР, а 1991г. Разрушава и СССР, като целта му е да разруши и РОССИЯ, но е спрян от ЕЛЦИН вследствие на недоволството на Руския и Украинският народ от Предателството и Разрушаването на СССР от Горбачов, това е единствената заслуга на слабият ЕЛЦИН. Украински Бандеровци на Горбачов са замесени в Атентата на гара Буново от 1985г. и Възродителният процес в НРБ. По това време, както и сега нито Българите, нито Украинците НЕ СА ИСКАЛИ ДА се отделят и да тръгват срещу РОССИЯ, но имплантирани платени Предатели са Назначени да Управляват БГ и УССР. В БГ СДС губят изборите, но ги оспорват и не ги признават, извършват се втори манипулирани избори на които им е ОТЧЕТЕНА МАНИПУЛИРАНА ПОБЕДА. СЪЩАТА ситуация по това време е и в УССР, Украинският НАРОД НЕ ОДОБРЯВА отделяне на УССР от СССР, но УССР е отделена против Волята на Украинският Народ, чрез Манипулации. ТАКА ЗАПОЧНА ПРОМЯНАТА още от 1985г. и ПОСЛЕДВАЛИЯТ я 35г. ПРЕХОД ОТ КОМУНИЗЪМ В ЗАПАДНА ДЕМОКРАЦИЯ - ФАШИЗЪМ. Полит. - Икономическата Война след 2020г. започнала още от 1945г. веднага след края на ВСВ на Яловите САЩ - СЕТА с Колониалния Ялов ЕС - Шенген ПРИКЛЮЧИ. ЕС - ШЕНГЕН е ТОТАЛНО ПОГУБЕН БЕЗ НАДЕЖДА за БЪДЕЩО РАЗВИТИЕ. Западната ОИСР (САЩ СЕТА + ЕС ШЕНГЕН) е БЕЗ ШАНСОВЕ за РАЗВИТИЕ, следва РАЗРУХА и САМОУНИЩОЖЕНИЕ. БЪЛГАРИЯ СРОЧНО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕОРИЕНТИРА КЪМ БРИКС - РУСИЯ, КИТАЙ, ИНДИЯ, ИРАН, СЕВЕРНА КОРЕЯ, ВИЕТНАМ, КУБА, ВЕНЕЦУЕЛА, НИКАРАГУА, АРАБСКИЯ И АФРИКАНСКИЯТ СВЯТ. СРОЧНО, ОЗНАЧАВА ВЕДНАГА!

2024.04.07 | 22:08

12
Точно така е!!!
От българите с любов

2024.04.07 | 21:27

10
Кенет Мартен, благодарим ти за безрезервната помощ която оказваш на България. Ние те боготворим. Ти сияйно слънце с неземна човещина и топлота. Ти направи чудо с Хаити. Сега очакваме подобно чудо и с България.
Емѝ...Ибана съм-МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ-АТИЛА

2024.04.07 | 21:32

11
Ще ти дам, да ме опънеш отзад...ПРЪЦ...МЯУУУУ....
ne

2024.04.07 | 21:12

9
ama razbira se bre grobarska podlogo jivko kocev vi e glavniat dilar na droga i cigari kak niama da go vkluciote vav izborite
на КАФЕ с Б(ала)

2024.04.07 | 20:58

8
КЪФ е ТОА КАУнЪ на Пик4ара /???/ / / /???/??/

2024.04.07 | 20:33

7
ПРОМЯНАТА - ПРЕДАТЕЛСТВО и ПРОДЪЛЖИТЕЛИ на ПРОМЯНАТА - ПРЕДАТЕЛСТВОТО - СДС ГЕРБ ПП ДБ ДПС - ПРЕДАТЕЛИ АНТИБЪЛГАРИ (ГРЪКИ АРМЕНИ ГРУЗИ РУМЪНИ МОЛДОВИ УКРИ ФРАНКО-АНГЛО-ГЕРМАНИ ОСМАНИ АМЕРИ ВСИЧКИТЕ ЛАТИНИ ПОМАКОЙ) членове на БКП ПРЕДАЛИ БКП още в 1985г. дори и малко по рано ~ от 1984г. Предателството на Развиващият се Комунизъм в СИВ и Варшавския Договор започва от 1985г./1984г. от Украинеца БАНДЕРОВЕЦ Михаил Горбачов внедрен от Умиращият Запад Украински предател от УССР в СССР. През 1985г. по негов план е извършен Атентат на гара Буново в БГ от бъдещите ДПС, за да се предизвика разпад на Варшавският договор, който да започне от Втората след СССР по МОЩ във Варшавския Договор НРБ. Планът НЕ УСПЯВА и през 1989г. Предателя последовател на Бандера, Михаил Горбачов, който е бил Предател от дете на ГЕРМАНСКИТЕ НАЦИСТИ от ВСВ разпуска СИВ и ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР, а 1991г. Разрушава и СССР, като целта му е да разруши и РОССИЯ, но е спрян от ЕЛЦИН вследствие на недоволството на Руския и Украинският народ от Предателството и Разрушаването на СССР от Горбачов, това е единствената заслуга на слабият ЕЛЦИН. Украински Бандеровци на Горбачов са замесени в Атентата на гара Буново от 1985г. и Възродителният процес в НРБ. По това време, както и сега нито Българите, нито Украинците НЕ СА ИСКАЛИ ДА се отделят и да тръгват срещу РОССИЯ, но имплантирани платени Предатели са Назначени да Управляват БГ и УССР. В БГ СДС губят изборите, но ги оспорват и не ги признават, извършват се втори манипулирани избори на които им е ОТЧЕТЕНА МАНИПУЛИРАНА ПОБЕДА. СЪЩАТА ситуация по това време е и в УССР, Украинският НАРОД НЕ ОДОБРЯВА отделяне на УССР от СССР, но УССР е отделена против Волята на Украинският Народ, чрез Манипулации. ТАКА ЗАПОЧНА ПРОМЯНАТА още от 1985г. и ПОСЛЕДВАЛИЯТ я 35г. ПРЕХОД ОТ КОМУНИЗЪМ В ЗАПАДНА ДЕМОКРАЦИЯ - ФАШИЗЪМ. Полит. - Икономическата Война след 2020г. започнала още от 1945г. веднага след края на ВСВ на Яловите САЩ - СЕТА с Колониалния Ялов ЕС - Шенген ПРИКЛЮЧИ. ЕС - ШЕНГЕН е ТОТАЛНО ПОГУБЕН БЕЗ НАДЕЖДА за БЪДЕЩО РАЗВИТИЕ. Западната ОИСР (САЩ СЕТА + ЕС ШЕНГЕН) е БЕЗ ШАНСОВЕ за РАЗВИТИЕ, следва РАЗРУХА и САМОУНИЩОЖЕНИЕ. БЪЛГАРИЯ СРОЧНО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕОРИЕНТИРА КЪМ БРИКС - РУСИЯ, КИТАЙ, ИНДИЯ, ИРАН, СЕВЕРНА КОРЕЯ, ВИЕТНАМ, КУБА, ВЕНЕЦУЕЛА, НИКАРАГУА, АРАБСКИЯ И АФРИКАНСКИЯТ СВЯТ. СРОЧНО, ОЗНАЧАВА ВЕДНАГА!

2024.04.07 | 20:30

5
ПРОМЯНАТА - ПРЕДАТЕЛСТВО и ПРОДЪЛЖИТЕЛИ на ПРОМЯНАТА - ПРЕДАТЕЛСТВОТО - СДС ГЕРБ ПП ДБ ДПС - ПРЕДАТЕЛИ АНТИБЪЛГАРИ (ГРЪКИ АРМЕНИ ГРУЗИ РУМЪНИ МОЛДОВИ УКРИ ГЕРМАНИ ОСМАНИ АМЕРИ) членове на БКП ПРЕДАЛИ БКП още в 1985г. дори и малко по рано ~ от 1984г. Предателството на Развиващият се Комунизъм в СИВ и Варшавския Договор започва от 1985г./1984г. от Украинеца БАНДЕРОВЕЦ Михаил Горбачов внедрен от Умиращият Запад Украински предател от УССР в СССР. През 1985г. по негов план е извършен Атентат на гара Буново в БГ от бъдещите ДПС, за да се предизвика разпад на Варшавският договор, който да започне от Втората след СССР по МОЩ във Варшавския Договор НРБ. Планът НЕ УСПЯВА и през 1989г. Предателя последовател на Бандера, Михаил Горбачов, който е бил Предател от дете на ГЕРМАНСКИТЕ НАЦИСТИ от ВСВ разпуска СИВ и ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР, а 1991г. Разрушава и СССР, като целта му е да разруши и РОССИЯ, но е спрян от ЕЛЦИН вследствие на недоволството на Руския и Украинският народ от Предателството и Разрушаването на СССР от Горбачов, това е единствената заслуга на слабият ЕЛЦИН. Украински Бандеровци на Горбачов са замесени в Атентата на гара Буново от 1985г. и Възродителният процес в НРБ. По това време, както и сега нито Българите, нито Украинците НЕ СА ИСКАЛИ ДА се отделят и да тръгват срещу РОССИЯ, но имплантирани платени Предатели са Назначени да Управляват БГ и УССР. В БГ СДС губят изборите, но ги оспорват и не ги признават, извършват се втори манипулирани избори на които им е ОТЧЕТЕНА МАНИПУЛИРАНА ПОБЕДА. СЪЩАТА ситуация по това време е и в УССР, Украинският НАРОД НЕ ОДОБРЯВА отделяне на УССР от СССР, но УССР е отделена против Волята на Украинският Народ, чрез Манипулации. ТАКА ЗАПОЧНА ПРОМЯНАТА още от 1985г. и ПОСЛЕДВАЛИЯТ я 35г. ПРЕХОД ОТ КОМУНИЗЪМ В ЗАПАДНА ДЕМОКРАЦИЯ - ФАШИЗЪМ. Полит. - Икономическата Война след 2020г. започнала още от 1945г. веднага след края на ВСВ на Яловите САЩ - СЕТА с Колониалния Ялов ЕС - Шенген ПРИКЛЮЧИ. ЕС - ШЕНГЕН е ТОТАЛНО ПОГУБЕН БЕЗ НАДЕЖДА за БЪДЕЩО РАЗВИТИЕ. Западната ОИСР (САЩ СЕТА + ЕС ШЕНГЕН) е БЕЗ ШАНСОВЕ за РАЗВИТИЕ, следва РАЗРУХА и САМОУНИЩОЖЕНИЕ. БЪЛГАРИЯ СРОЧНО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕОРИЕНТИРА КЪМ БРИКС - РУСИЯ, КИТАЙ, ИНДИЯ, ИРАН, СЕВЕРНА КОРЕЯ, ВИЕТНАМ, КУБА, ВЕНЕЦУЕЛА, НИКАРАГУА, АРАБСКИЯ И АФРИКАНСКИЯТ СВЯТ. СРОЧНО, ОЗНАЧАВА ВЕДНАГА!

2024.04.07 | 19:37

4
За да получи имунитет да не го съдят

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини