Ангелкова: Познавам Коцев отскоро, не съм се интересувала от работата му или от дейността на хора, свързани с него

  • 07 април 2024 15:20

  • 2880
  • 14
Ангелкова: Познавам Коцев отскоро, не съм се интересувала от работата му или от дейността на хора, свързани с него
© Булфото, архив

Бившият министър на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard излезе с позиция във връзка със снимките, разпространени в публичното пространство, на които е в компанията на главния секретар на МВР Живко Коцев и единия от задържаните за контрабанда при акцията в Агенция "Митници" - Стефан Димитров.

Във връзка с медийни въпроси, коментари и внушения искам да изясня следното:

"Познавам г-н Живко Коцев по-малко от година. За този кратък период сме се виждали както на публични събития, така и по поводи. Никога не съм се интересувала и не знам подробности за работата му.

Съжалявам, че името ми се замесва в тази история с политически и МВР привкус. Подчертавам, че нямам информация за дейността на хора, свързвани с г-н Коцев.

Моята работа е предимно в чужбина, а в България не реализирам никакви професионални дейности, свързани с администрация и институции, за да не създавам фон и спекулации поради биографията ми в изпълнителната власт и политиката.

Шефката на митниците със скъп подарък за главсека

Нямам какво да крия, но отказвам да влизам в политическа интрига и името ми да бъде използвано от политически опоненти в какъвто и да е тълкувателен контекст. Ще съдействам на компетентните органи с истината, ако бъда потърсена", пише Ангелкова. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
2880 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2024.05.25 | 07:57

14
❤️ Г­о­­р­­е­­щ­­­и­ ­­­м­­­о­м­­­и­­ч­е­т­а­­ ­­­в­­и­­­ ­­о­­ч­­­а­к­­­в­­­а­­т ­­-­­­ X­­­1­­­8­­­.­­­F­­U­N
rumen barzanov

2024.04.08 | 18:40

13
Лъже лъже

2024.04.07 | 16:34

2
големоносковата от вилно селище алепу пак ли изеде говна някакви? нали беше сервитьорка в некакъв фонд на Абу–Даби?

2024.04.08 | 05:34

12
не беше, партенка излезе.

2024.04.07 | 19:54

11
Браво,пак лъсна Наср,ания Г,ъз на боко

2024.04.07 | 18:27

10
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ АГРЕСОР ОТ БЪЛГАРИЯ!
КОНСКАТА ГЛАФА НАсо РАЕв труп скоро

2024.04.07 | 18:23

8
М.Ъ..Р..Ш..А , И..З..Р..О..Д , И..З..М..Е..Т , У.Т..А..Й..К..А , Б,,О,К,Л,У,К , Г.А.Д , Д,Е,,Г,,Е,Н,Е,Р,А,Т , П.О..Д.Ч..О..В.Е.К , С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !!! Време е да има Публично ИЗНАСИЛЕНА Мъжка П..р..о..с..т..и..т..у..т..к..а от (T)рДАНС ! Уволниха Шефа на П,Е,Д,Е,Р,А,С,Т,И,Т,Е от (T)рДАНС Шумен Калин Кръстев ! Бил Крайно Нуждаещ се от Рязани Анадолски ПИШКИ !
КОНСКАТА ГЛАФА НАсо РАЕв труп скоро

2024.04.07 | 18:24

9
К..У,Р,В,И,,Т , Е И П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т..И..Т. .Е от З..а..д,,у,н,а,й,с,к,а,,т,а Д..ъ..р..ж..а..в..н..а )не (Сигурност (T)рДАНС Празнуват 7 Години от З,,а,,ч,,е,,в,,а,,н,,е, то си в КГБ !!! С,Е,Д,Е,М ГОДИНИ П.О..Д..Р..И..В..Н.А А,Н,Т,,И,,Б,,Ъ,,Л,,Г,,А,,Р,,С,,К,,А ДЕЙНОСТ В ПОЛЗА НА М..А..С..К..В..А И А,,Н,,А,,Д,,О,,Л,,А !!! Г,е,й Бардака (T)рДАНС го създаде Херсонския П..е..д..е..р.а.с..т от Хазарски произход с Руско гражданство и син на Масов У.б.и.е.ц С.ъ.рГ,Е,Й Яков да пази от нас БЪЛГАРИТЕ З..а..д..у..н..а..й..с..к..и.. я К,о,л,о,н,и,а,л,е,н К,е,н,,е,,ф окупиран преди 137 години от Руски К,о,,п,е,,л,е,т,а за 32 тона злато. В ДАНС освен Руски К,..у..р..в..и и П,е,,д,е..р..а..с..т..и друго не вирее. Има и някой и друг Рязан ПОМАК назначен главно като Шофьорче да вози Ш,,в,,е,,с,,т,,е,,р,,к,,и,,т,,е на Амбразурата, като Сертовия Тъпкач Момчил или Станишевския Е,б,,а,ч Асан Ибраимов Омеров от село Градежница. Агентите ( П..а..ч..а..в..р..и..т..е) в (T)рДАНС освен по Г,е,,й Сокаците и Т..р..а..в..е..с..т..и..т Пиаците се набират от К,,у,р,в,а,,р..н..и..ц..и..т..е на Митко Полицая и на екс министър Червеняков брат му. Херсонския П,,е,д,е,р,а,с,т с Руско гражданство Сър Г.е..й Яков има високи изисквания към Щатните и Нещатни Ш,в,,е,,с,,т,,е,,р,,к,,и трудещи се на заплата и хонорар в създадения от него Б..а..р..д..а..к (T)рДАНС. Мъжка П,,р,,о,,с,т,и,т,у,т,к,,а -Доносник с Халка под 10 сантиметра ФИ няма шанс да пробие в (T)рДАНС. Кандидат П,а,ч,а,в,р,,и,т,,е в (T)рДАНС преминават през Комисия по А..н..а..л..н..а Инспекция като Донаборниците: "Задни Бузи за Проверка Молим" П,а,ч,а,в,р,и,т,е - Доносници от Станишевския Г,е,й Б.а..р..д..а..к (T)рДАНС , филиал на КГБ се разделят на ТРИ категории: 1. Щатна П..а..ч..а..в.р..а --Агент, доказана П,а,ч,,а,,в,,р,,а -на заплата. 2. Нещатна П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --Сътрудник, недоказана все още П.а..ч..а..в..р..а -на Хонорар. 3. Улична П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --МУТРА, получава колкото си заработи с Рекет, Отвличания и Убийства на Българи. Тази позиция се открива специално за К,,о,,п,,е,,л,,е,,т,,а,,т,,а -Престъпници от БОП като Руската М..а..с..т..и..я Грозданов завършила РабФак в Москва, арестувана за рекет с два килограма КОКАИН и Айдуците му от БОП Пазарджик. Ш,В,Е,С,Т,Е,Р,,И,Т,Е от Сер Г,е,й Бардака (T)рДАНС трябва да се Изнасилват от ЖИВОТНИ, след което да се Избиват като ЖИВОТНИ, защото те са ЖИВОТНИ !! Пазарджишкото Милиционерско Г,о,в,,е,д,о е доказано най-тъпото Г..о..в..е..д..о развъждано в З,,а,,д,,у,,н,,а,,й,,с,,к,,и,,я к,е,н,е,ф създаден преди 137 години от Руски дегенерати за 32 тона злато. М.Ъ..Р..Ш..А , И..З..Р..О..Д , И..З..М..Е..Т , У.Т..А..Й..К..А , Б,,О,К,Л,У,К , Г.А.Д , Д,Е,,Г,,Е,Н,Е,Р,А,Т , П.О..Д.Ч..О..В.Е.К , С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !!! Време е да има Публично ИЗНАСИЛЕНА Мъжка П..р..о..с..т..и..т..у..т..к..а от (T)рДАНС ! Уволниха Шефа на П,Е,Д,Е,Р,А,С,Т,И,Т,Е от (T)рДАНС Шумен Калин Кръстев ! Бил Крайно Нуждаещ се от Рязани Анадолски ПИШКИ !
Хаха

2024.04.07 | 18:10

7
Ами Ангелова то така се казва когато си се осрала до ушите най добре е да се отрича всичко

2024.04.07 | 18:09

6
НАПУСКАНЕТО НА НАТО Е СВЕТЛО БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!
Снежко Снежев

2024.04.07 | 18:05

5
Още една мастия, която ни лук яла, ни лук мирисала:)))!

2024.04.07 | 18:03

4
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca

Добави коментар

Водещи новини