Росен Желязков наредил гости в парламента да идват само по време на контрол

  • 05 април 2024 12:35

  • 717
  • 1
Росен Желязков наредил гости в парламента да идват само по време на контрол
© Bulfoto

Гости в парламента, които да наблюдават пленарните заседания, вече може да идват само по време на парламентарен контрол, наредил председателят на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети.

Това се случи, защото по време на  днешното заседание присъстваха малки ученици от училище "Христо Ботев" в Айтос. Те е трябвало да гледат сутрешния блицконтрол, който обаче отпадна, затова са им позволили да останат и да видят от първо лице как депутатите гласуват закони.

Първи вниманието към малките посетители насочи Цветан Предов, който ги поздрави от трибуната. "Дами и господа, това е бъдещето на България, не вашето поведение", каза той на колегите си, сочейки учениците, а изказващите се след него започнаха да се обръщат директно към тях с думите "Мили деца". 

Водещата заседанието Росица Кирова направи забележка да не се обръщат към децата.

Но Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" продължи да се обръща към тях по време на своето емоционалното изказване, в което имаше обиди, а депутатите от банките възроптаха.

Росен Желязков свиква извънредно заседание на НС заради служебния премиер

"Понеже всички канят групи да посещават Народното събрание, надявам се сега да разбрахте решението на г-н председателя това да става само по време на парламентарен контрол, а не когато има законодателна част", каза Кирова и така стана ясно за решението на Желязков.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
717 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.04.05 | 18:05

1
Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки----> do.my/alkotox

Добави коментар

Водещи новини