Ето кой е Валентин Мундров, номиниран за министър на електронното управление в кабинета "Главчев"

  • 05 април 2024 12:19

  • 1118
  • 2
Ето кой е Валентин Мундров, номиниран за министър на електронното управление в кабинета "Главчев"
© Министерски съвет

Валентин Мундров е номиниран за министър на електронното управление в проекта за служебен кабинет с кандидат за премиер Димитър Главчев. 

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, служебният кабинет и изборите 2 в 1 845

Валентин Мундров в момента е зам.-министър на Министерството на електронното управление, директор е бил на дирекция в „Информационно обслужване “, каза Димитър Главчев в президентството при представянето на структурата и състава на проекта на кабинет. 

Главчев обяви имената на министрите. Радев: Отиваме на избори 2 в 1 на 9 юни

Валентин Мундров – биография:

Валентин Мундров е професионалист в сферата на информационните технологии с повече от 20 години задълбочен технически опит в разработването, внедряването и поддръжката на сложни информационни системи, се посочва на страницата на Министерството на електронното управление. Притежава експертиза в стратегическото планиране, изграждането и управлението на екипи, проекти и програми.

В момента изпълнява длъжността зам.-министър на електронното управление.

До този момент Валентин Мундров е бил ИТ консултант в Националната здравноосигурителна каса. В периода между 2013 г. и 2022 г. е работил като директор в дирекция „Софтуерна интеграция“ в „Информационно обслужване“ АД. Бил е експерт в Агенция „Митници“, както и в Министерството на здравеопазването. Има трудов опит и в частния сектор, предаде БТА.

Валентин Мундров е магистър със специалност „Индустриално инженерство“ в Техническия университет – София, завършил е и „Електронен бизнес и електронно управление“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Той притежава и множество сертификати в областта на информационните технологии.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1118 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Като

2024.04.06 | 07:49

2
гледам от снимката, типичен руски минетчия и ктремълска подлога
a

2024.04.05 | 13:17

1
хвани единия .....

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини