Коя е Виолета Коритарова, номинирана за министър на регионалното развитие в кабинета "Главчев"

  • 05 април 2024 11:54

  • 895
  • 1
Коя е Виолета Коритарова, номинирана за министър на регионалното развитие в кабинета "Главчев"
© МРРБ

Виолета Коритарова е номинирана за министър на регионалното развитие и благоустройството в проекта на служебен кабинет с кандидат за премиер Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 905

"Виолета Коритарова е била изпълнителен директор на Агенцията по геодезия, картография и кадастър. Има дългогодишен опит в системата", каза Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в в президентството при представянето на структурата и състава на проекта на кабинет. 

Главчев обяви имената на министрите. Радев: Отиваме на избори 2 в 1 на 9 юни

Виолета Коритарова – биография:

Инж. Виолета Коритарова е експерт с опит в областта на геодезията и геоинформационните системи, инвестиционното планиране, поземлените имоти и регистри, е записано на сайта на Агенцията по геодезия, картография и кадастър. Тя е дългогодишен служител на Агенцията, като преди това е работила в Министерството на земеделието и горите и в Министерството на образованието и науката.

Инж. Виолета Коритарова е магистър по Геодезия, фотограметрия и картография от Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. Има редица професионални квалификации в Нидерландия, Австрия и Германия.

Инж. Виолета Коритарова е била изпълнителен директор на Агенцията по геодезия, картография и кадастър, назначена със заповед на министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков от 20 юни 2018 г. до юни 2023 г.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
895 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.04.05 | 12:02

1
Cпpете да пиете за мнозина това е пpоблем, който не е толкова лесен за pешаване, аз cамият знам. Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки----> do.my/alkotox

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини