Корнелия Нинова обвини управляващите в лобизъм

  • 03 април 2024 15:53

  • 442
  • 2
Корнелия Нинова обвини управляващите в лобизъм
© Bulfoto

След тричасови дебати с гласовете на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, ПП-ДБ и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с парламентът отложи разглеждането на нов закон за защита на колективните интереси на потребителите.

Заседанието беше прекъсвано на няколко пъти заради съпротивата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е срещу отлагане на разглеждането на внесения от тях законопроект.

От управляващото мнозинство критикуваха проекта по същество. Надежда ЙордановаНадежда ЙордановаНадежда Йорданова завършва право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. от ПП-ДБ каза: "Без дебат в правна комисия – да се огледат и синхронизират текстовете – вместо да изпишем вежди, ще избодем очите на потребителите и няма да решим нито един от проблемите им".

Лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за обвини опонентите си в лобизъм.

Нинова: Сглобката между президента Радев и Борисов стана явна

"Директно ви обвинявам в това, че пренебрегвате потребителите и правата на хората и подкрепяте тези, които им свалят по десет кожи, за да си пълнят техния джоб, а от там - и вашите", каза Нинова.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
442 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Здрасти

2024.04.03 | 23:37

2
Да бяха написали закон за лобизма. Ама така е по-удобно.

2024.04.03 | 17:41

1
Ха-ха-ха-ха..... Ако не беше жалка, щеше да е смешно. Червената говноядка да реве, когато ѝ приложат нейните номера.

Добави коментар

Водещи новини