Румен Христов: Надявам се Димитър Главчев да си свърши съвестно задълженията

  • 30 март 2024 16:18

  • 826
  • 13
Румен Христов: Надявам се Димитър Главчев да си свърши съвестно задълженията
© Булфото

Димитър Главчев, когото познавам, е един изключително отговорен и принципен човек. Надявам се да свърши съвестно задълженията, които поема и да проведе едни честни избори, които са в полза на всички политически формации. Това заяви пред журналисти председателят на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в, който коментира решението на държавния глава да възложи на Димитър Главчев съставянето на служебен кабинет.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, служебният кабинет и изборите 2 в 1 808

„Доколкото разбрах от президента, той е единственият, който е приел тази тежка задача. Второ – право на президента е да избере измежду десетте посочени лица, които биха могли да заемат тази позиция, кой ще бъде избраният“, каза Христов. 

Димитър Главчев: Имах много сериозни колебания дали да бъда служебен премиер

Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в коментира дадената заявка от Димитър Главчев, че ще представи състав на правителство, „равно отдалечено от всички политически сили“.

Едно правителство може да бъде доминирано от хора, които си имат своите пристрастия, но работят безпристрастно по време на тези три месеца. Не можем да налагаме някакви заклинания кой да бъде и кой да не бъде, въпросът е хората да свършат работата, за която са изпратени там, допълни Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в, цитиран от БТА.

Председателят на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на коментира темета преди днешния извънреден конгрес на политическа партия „Движение Гергьовден“, за който присъства заедно с народния представител от ГЕРБ Тома Биков. 

Последвайте канала на

Владимир Василев
826 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2024.03.30 | 23:27

13
европа се разпада, братушките печелят, какво чакаме още!

2024.03.30 | 23:05

12
Предателството на Развиващият се Комунизъм в СИВ и Варшавския Договор започва от 1985г. от Украинеца БАНДЕРОВЕЦ Михаил Горбачов внедрен от Умиращият Запад Украински предател от УССР в СССР. През 1985г. по негов план е извършен Атентат на гара Буново в БГ от бъдещите ДПС, за да се предизвика разпад на Варшавският договор, който да започне от Втората след СССР по МОЩ във Варшавския Договор НРБ. Планът НЕ УСПЯВА и през 1989г. Предателя последовател на Бандера, Михаил Горбачов, който е бил Предател от дете на ГЕРМАНСКИТЕ НАЦИСТИ от ВСВ разпуска СИВ и ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР, а 1991г. Разрушава и СССР, като целта му е да разруши и РОССИЯ, но е спрян от ЕЛЦИН вследствие на недоволството на Руския и Украинският народ от Предателството и Разрушаването на СССР от Горбачов, това е единствената заслуга на слабият ЕЛЦИН. Украински Бандеровци на Горбачов са замесени със случката на гара Буново от 1985г. и Възродителният процес в НРБ. По това време, както и сега нито Българите, нито Украинците НЕ СА ИСКАЛИ ДА се отделят и да тръгват срещу РОССИЯ, но имплантирани платени Предатели са Назначени да Управляват БГ и УССР. В БГ СДС губят изборите, но ги оспорват и не ги признават, извършват се втори манипулирани избори на които им е ОТЧЕТЕНА МАНИПУЛИРАНА ПОБЕДА. СЪЩАТА ситуация по това време е и в УССР, Украинският НАРОД НЕ ОДОБРЯВА отделяне на УССР от СССР, но УССР е отделена против Волята на Украинският Народ, чрез Манипулации.
????!!!

2024.03.30 | 22:34

11
А бе,Румен,КОЛКО "депутати" има "сдс" в парламента ?????????????????????
Ванга

2024.03.30 | 21:38

10
"съвестно" -значи купуване на 100%?
РАЗБИРАЙ ЧАДЪР НАД ДС

2024.03.30 | 21:02

8
И НИКАКВО РЯ ЗАНЕ НА БЪЛГАРСКИ С ВИНСКИ ГЛАВИ :)
ГЛВАТА НА

2024.03.30 | 21:02

9
С ВИНЯТА ОТ БАНКЯ!

2024.03.30 | 20:06

7
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman

2024.03.30 | 19:52

6
Комунисти Времето дойде Събуждайте се, Обединявайте се, трябва да бъде спасен Света от Амеро-Еврейския КУ РВО ПЕДЕР ЛЕСБО ЛГБТ Империализъм. Трябва да се Изчисти Юдо - Езичеството и Възстанови Православието по Земите Славянски. Езическият Юдо Хазарски Каганат - Украйна трябва да бъде ДЕМИЛИТАРИЗИРАН. ФРАНК Амеро Англо Евро Гот - Дявол Юдо Хазар КУ РВО ПРОСТИ ТУТ ПЕДЕР АСТИЯТА ЛГБТ трябва да бъде УНИЩОЖЕНА, Силикон ДЖУКИ ЦИЦ АРО и ПЕДЕР ДЖЕНДЕРО ВЪН! НАТУРИЛИЗАЦИЯ! ИМА МЪЖ и ЖЕНА с ЕСТЕСТВЕНАТА ИМ ХУБОСТ! С НАМИ БОГ! ПОБЕДА БУДЕТ ЗА РОССИЯ - СЛОВЕНЕ!

2024.03.30 | 19:50

5
Комунисти Времето дойде Събуждайте се, Обединявайте се, трябва да бъде спасен Света от Амеро-Еврейския КУ РВО ПЕДЕР ЛЕСБО ЛГБТ Империализъм. Трябва да се Изчисти Юдо - Езичеството и Възстанови Православието по Земите Славянски. Езическият Юдо Хазарски Каганат - Украйна трябва да бъде ДЕМИЛИТАРИЗИРАН. ФРАНК Амеро Англо Евро Гот - Дявол Юдо Хазар КУ РВО ПРОСТИ ТУТ ПЕДЕР АСТИЯТА ЛГБТ трябва да бъде УНИЩОЖЕНА, Силикон ДЖУКИ ЦИЦ АРО и ПЕДЕРИ ВЪН! НАТУРИЛИЗАЦИЯ! ИМА МЪЖ и ЖЕНА с ЕСТЕСТВЕНАТА ИМ ХУБОСТ! С НАМИ БОГ! ПОБЕДА БУДЕТ ЗА РОССИЯ - СЛОВЕНЕ!

2024.03.30 | 19:48

4
Комунисти Времето дойде Събуждайте се, Обединявайте се, трябва да бъде спасен Света от Амеро-Еврейския КУ РВО ПЕДЕР ЛЕСБО ЛГБТ Империализъм. Трябва да се Изчисти Юдо - Езичеството и Възстанови Православието по Земите Славянски. Езическият Юдо Хазарски Каганат - Украйна трябва да бъде ДЕМИЛИТАРИЗИРАН. ФРАНК Амеро Англо Евро Гот Хазар КУ РВО ПРОСТИ ТУТ ПЕДЕР АСТИЯТА ЛГБТ трябва да бъде УНИЩОЖЕНА, Силикон ДЖУКИ ЦИЦ АРО и ПЕДЕРИ ВЪН! НАТУРИЛИЗАЦИЯ! ИМА МЪЖ и ЖЕНА с ЕСТЕСТВЕНАТА ИМ ХУБОСТ! С НАМИ БОГ! ПОБЕДА БУДЕТ ЗА РОССИЯ - СЛОВЕНЕ!
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !!!

2024.03.30 | 17:39

3
кфое това г нус но го ве до /

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини