Лена Бориславова: В много случаи Борисов не взема решенията си - взема ги Пеевски

  • 29 март 2024 21:36

  • 4110
  • 50
Лена Бориславова: В много случаи Борисов не взема решенията си - взема ги Пеевски
© БНТ

В отговор на въпрос в предаването "Панорама" по БНТ Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" каза, че измислената от нея дума за управляващото мнозинство на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на – сглобка, изключително добре описва формата на управлението през изминалите девет месеца.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 907

Затова това тази дума стана толкова популярна. Тя отразява факта, че никоха не станахме и няма да станем органично цяло с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, защото имаме различни разбирания за това каква е целта на политиката, много различни сме и като хора. За нас, когато се дава дума, тя трябва да се спазва, а не да се сменя мнението по три пъти на ден. За нас това да действаш с унисон с евроатлантическите принципи, значи, че няма как на строиш "Турски" или "Балкански", или всякакви други "потоци", за да може Русия да заобиколи Украйна. За нас съдебната реформа не се заключава в специализирани съдилища, които задълбочават проблемите, а в това да се търсят решенията им, заяви Бориславова.

Тя коментира и провалената ротация на правителството: "Първоначалната договорка беше да се ротират само Габриел и Денков. След това в обявения кабинет на г-жа Габриел имената в поне шест министерства бяха сменени, без това да бъде съгласувано с нас. Затова ние казахме, че трябва да се върнем на масата на преговорите и да направим кабинет, защото единственият губещ от случващото се е българският народ".

Петков посъветва президента да се концентрира: Не трябва да изпуснем датата за избори 2 в 1

Попитана дали по време на преговорите за ротацията на кабинета съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически е водил разговори със съпредседателя на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София наЛена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и посочи: "Трябва да се знае, че в много голяма част от случаите решенията на г-н Борисов не се вземат от него лично, а от г-н Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. В този смисъл тогава, когато в хода на преговорите имаше настояване от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за включване на текст, осигуряващ квота в полза на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с при избора на регулаторите, г-н Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически направи логичната стъпка, че ако искаме тази квота да не се случи и да не е в текста на споразумението, за да могат ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да се съгласят, г-н Петков разговаря с г-н Пеевски".

Сигурно е, че премиер на служебното правителство ще бъде избран. Конституционните промени не водят до хаос. Президентът трябва да направи избор, коментира тя.

Дали ще усепем да реализираме реформите, които българските граждани чакат от 20 години, зависи от относителната ни тежест в парламента, защото останалите участници разбират само от това – от сила, и те го показаха по време на преговорите. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с го показаха и когато саботираха работата на комисията за Нотариуса, подчерта Бориславова.

Пълен цирк: ГЕРБ, ДПС и ИТН се обединиха срещу ПП-ДБ на комисията "Нотариуса", в един глас ги обвиниха в предизборни машинации

Ако зависеше от нас, до избори нямаше да се стигне. Сега на масата има ясни ангажименти. Трябва да поемем ясна отговорност и да се работи за това нещо, каза още Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4110 50

Свързани новини

Коментари 50

Добави коментар

2024.05.25 | 08:17

50
❤️ Г­­­о­р­­­е­­щ­­и­ ­м­­о­­м­­и­ч­­­е­т­­­а­ ­­­в­и­ ­­о­ч­­а­­­к­­в­­­а­­­т ­­­-­­ X­1­­8­­­.­­F­­­U­N
ЩЕ.НАПРАВЯ

2024.04.07 | 11:07

49
ВРАНАТА.ТИ.В.ЛЕТЯЩО.ПОЛУЖЕНИЕ

2024.03.30 | 09:23

48
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman
Снежко Снежев

2024.03.30 | 07:48

47
Мустакесата довчера им духа и на, двамата, а днес се прави на гнуслива:)))?!? Да я е@а и в простата слива:)))!
Снежко Снежев

2024.03.30 | 07:46

46
Мустакесо, обръсната ли си за... парапет:)))?!?
ЩЕ ВИ ИЗЧОПЛЯ ОТ ТОЯ СВЯТ

2024.03.30 | 07:14

45
ГНИДИ ПЕ ДЕРАСКИ!
ОБАЧЕ ПРОГРАМАТА БАА ГАРАК

2024.03.30 | 07:13

44
ЩЕ БЪДЕ ИЗТРИТА!
БЪЛГАРСКОТО СТАДО СКОТОВЕ

2024.03.30 | 07:11

43
САМО ПЕЧЕЛИ ! АКО МУ НАБИЕМ ШУТОВЕТЕ ДА ТЪРТИ НАНЕКЪДЕ! ВМЕСТО ДА ВИ ЯДЕ ГОВ НАТА! :)
ДУМАТА Е ДРУГА

2024.03.30 | 07:05

41
НАГ ЪЗЕНИ БЪЛГАРСКИ БОК ЛУЦИ! - ГОВОРЕЩИ ЖИВОТНИ!

2024.03.30 | 07:06

42
НАГ ЪЗЕНИ БЪЛГАРСКИ ПЕ ДЕРАСТИ! :)
уморена хиена

2024.03.29 | 23:11

21
............................Лена Бориславова: В много случаи Борисов не взема решенията си - взема ги Пеевски..................Ленче ма - ми той твоичкия Киро кота взима самостоятелни решения? Нали ти го командориш щото е малоумно недоносче на татко Петкова чикия.

2024.03.30 | 06:03

40
Като Ви подкрепяха предложенията ДПС бяха добри.
мустакатка

2024.03.29 | 23:17

25
Лено ма - не разбираш ли, че вашата свърши? Няма ала бала с президента, няма "наш" министър на полицията няма НШЩО.

2024.03.29 | 23:16

24
ха, ха, ха - селската пръчка както винаги на всяка манджа мерудия. Като каква се изказва - като завеждаща .кефа на Киро ли?
Парапетко на татко Петко

2024.03.29 | 23:14

23
гледам, че хиената наистина е уморена - има вече бръчки по муцуната. От злоба и завист ще да е.
Лена на Киро и Миро

2024.03.29 | 23:12

22
а за Миро да не говорим - тръшна му чуждо кукувиче да си го отглежда като свое пък Кирчо може и да му намери някаква работица да може да го отглежда.

Добави коментар

Водещи новини