Вили Лилков: Очакваме да видим управленска програма на Васил Терзиев в най-близко бъдеще

  • 28 март 2024 16:05

  • 322
  • 3
Вили Лилков: Очакваме да видим управленска програма на Васил Терзиев в най-близко бъдеще
© Булфото

Очакваме да видим управленска програма на кмета Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите в най-близко бъдеще, заяви Вили Лилков от групата "Синя София" на брифинг в Столичния общински съвет (СОС) след приемането на бюджета на Столичната община за 2024 година.

Според Вили Лилков слабост на бюджета е, че кметът Терзиев все още не е предложил управленска програма. Лилков каза, че "Синя София" е подкрепила бюджета, защото много от предложенията ѝ бяха удовлетворени. Радвам се, че заедно с колеги от останалите партии успяхме значително да подобрим бюджета, особено по отношение на събираемостта на местните данъци и такси. Лилков ще очаква и много по-високи приходи от управлението на общинската собственост.

СОС гласува проекта за бюджет на София

Особено сме удовлетворени, че се увеличават рязко средствата за култура, за спорт, както и, че ще се случи дългоочакваното от нас строителство на спортни зали, подчерта Вили Лилков, цитиран от БТА. Той очаква още съвсем скоро да се създаде специализирано звено за проучване и експлоатация на минералните извори в София.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
322 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.03.28 | 21:31

3
Я припомни колко управленски програми си видял от селянката фандъкова или кмета агент Буда банкянски? Тогава не рИвахте?

2024.03.28 | 17:58

2
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman
УВИСНАЛо НА стълб банкаинско говедо

2024.03.28 | 16:09

1
mm ryssenen g nusen grozeenen KUj manangal

Добави коментар

Водещи новини