Проф. Киров: Възможно е Горица Кожарева да стане служебен премиер

  • 28 март 2024 12:16

  • 3688
  • 7
Проф. Киров: Възможно е Горица Кожарева да стане служебен премиер
© Нова нюз

Струва ми се, че ще има служебен министър-председател и той ще бъде жена. Постът ще поеме Горица Кожарева, която е зам.-председател на Сметната палата. Това заяви конституционалистът Пламен Киров в ефира на предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS, малко след като от ИТН върнаха празна папката с третия мандат.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, служебният кабинет и изборите 2 в 1 773

"Ако и Кожарева не се съгласи да стане служебен премиер, докато бъде избрано ново Народно събрание, ще действа правителството в оставка", обясни конституционалистът.  

„Основна задача на служебното правителство е да организира честни и свободни избори. Правителство в оставка не може да организира вот. Ако не бъде назначено служебно, хипотетично може да се стигне до конституционна криза”, коментира още проф. Киров.

Конституционалистът проф. Киров: Това е гротеска, тук трябва психиатри да коментират

И допълни, че няма да се стигне до конституционна криза.

„Някои хора трябва да престанат да експериментират с Конституцията, защото се получават лоши решения”, заяви проф. Киров.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
3688 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Аз

2024.03.28 | 22:35

7
пък мисля, че Йоло Денев има много по-голям шанс

2024.03.28 | 14:47

6
какъв е тоя червен зауханяк?

2024.03.28 | 14:43

5
НЕ Е ВЪЗМОЖНО ЗАЩОТО НЕ ОТГОВАРЯ НА ИЗИСКВАНИЯТА.

2024.03.28 | 14:38

4
ВЪЗМОЖНО Е, НО НАРУШАВА КОНСТИТУЦИЯТА.

2024.03.28 | 14:11

2
nai dobre e profesore vsicki da otkajat ta da vidim kakvo shte napravi pederuciata na tikvata kirco i peevski
ati

2024.03.28 | 14:15

3
Прав си нали основно живеем за сиира
УВИСНАЛо НА стълб банкаинско говедо

2024.03.28 | 12:23

1
Г,е,й Бардака (T)рДАНС го създаде Херсонския П..е..д..е..р.а.с..т от Хазарски произход с Руско гражданство и син на Масов У.б.и.е.ц С.ъ.рГ,Е,Й Яков да пази от нас БЪЛГАРИТЕ З..а..д..у..н..а..й..с..к..и.. я К,о,л,о,н,и,а,л,е,н К,е,н,,е,,ф окупиран преди 137 години от Руски К,о,,п,е,,л,е,т,а за 32 тона злато. В ДАНС освен Руски К,..у..р..в..и и П,е,,д,е..р..а..с..т..и друго не вирее. Има и някой и друг Рязан ПОМАК назначен главно като Шофьорче да вози Ш,,в,,е,,с,,т,,е,,р,,к,,и,,т,,е на Амбразурата, като Сертовия Тъпкач Момчил или Станишевския Е,б,,а,ч Асан Ибраимов Омеров от село Градежница. Агентите ( П..а..ч..а..в..р..и..т..е) в (T)рДАНС освен по Г,е,,й Сокаците и Т..р..а..в..е..с..т..и..т Пиаците се набират от К,,у,р,в,а,,р..н..и..ц..и..т..е на Митко Полицая и на екс министър Червеняков брат му. Херсонския П,,е,д,е,р,а,с,т с Руско гражданство Сър Г.е..й Яков има високи изисквания към Щатните и Нещатни Ш,в,,е,,с,,т,,е,,р,,к,,и трудещи се на заплата и хонорар в създадения от него Б..а..р..д..а..к (T)рДАНС. Мъжка П,,р,,о,,с,т,и,т,у,т,к,,а -Доносник с Халка под 10 сантиметра ФИ няма шанс да пробие в (T)рДАНС. Кандидат П,а,ч,а,в,р,,и,т,,е в (T)рДАНС преминават през Комисия по А..н..а..л..н..а Инспекция като Донаборниците: "Задни Бузи за Проверка Молим" П,а,ч,а,в,р,и,т,е - Доносници от Станишевския Г,е,й Б.а..р..д..а..к (T)рДАНС , филиал на КГБ се разделят на ТРИ категории: 1. Щатна П..а..ч..а..в.р..а --Агент, доказана П,а,ч,,а,,в,,р,,а -на заплата. 2. Нещатна П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --Сътрудник, недоказана все още П.а..ч..а..в..р..а -на Хонорар. 3. Улична П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --МУТРА, получава колкото си заработи с Рекет, Отвличания и Убийства на Българи. Тази позиция се открива специално за К,,о,,п,,е,,л,,е,,т,,а,,т,,а -Престъпници от БОП като Руската М..а..с..т..и..я Грозданов завършила РабФак в Москва, арестувана за рекет с два килограма КОКАИН и Айдуците му от БОП Пазарджик. Ш,В,Е,С,Т,Е,Р,,И,Т,Е от Сер Г,е,й Бардака (T)рДАНС трябва да се Изнасилват от ЖИВОТНИ, след което да се Избиват като ЖИВОТНИ, защото те са ЖИВОТНИ !! Пазарджишкото Милиционерско Г,о,в,,е,д,о е доказано най-тъпото Г..о..в..е..д..о развъждано в З,,а,,д,,у,,н,,а,,й,,с,,к,,и,,я к,е,н,е,ф създаден преди 137 години от Руски дегенерати за 32 тона злато. М.Ъ..Р..Ш..А , И..З..Р..О..Д , И..З..М..Е..Т , У.Т..А..Й..К..А , Б,,О,К,Л,У,К , Г.А.Д , Д,Е,,Г,,Е,Н,Е,Р,А,Т , П.О..Д.Ч..О..В.Е.К , С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !!! Време е да има Публично ИЗНАСИЛЕНА Мъжка П..р..о..с..т..и..т..у..т..к..а от (T)рДАНС ! Уволниха Шефа на П,Е,Д,Е,Р,А,С,Т,И,Т,Е от (T)рДАНС Шумен Калин Кръстев ! Бил Крайно Нуждаещ се от Рязани Анадолски ПИШКИ !

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини