Пълен цирк: ГЕРБ, ДПС и ИТН се обединиха срещу ПП-ДБ на комисията "Нотариуса", в един глас ги обвиниха в предизборни машинации

  • 26 март 2024 14:57

  • 8555
  • 14
© Булфото

Циркове по време на Временната комисия "Нотариуса". Депутатите изслушват от втори опит градския прокурор на София Илиана Кирилова, след като първия път тя отказа да се яви в Народното събрание. Кирилова трябва да даде информация за разследването, свързано с дейността на Мартин Божанов.

Всичко по темата:
Убийството на Мартин Божанов-Нотариуса и трусовете в съдебната система 282

Изслушването обаче се превърна в цирк с главното участие на Хамид Хамид от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и Маноил Манев от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Към представлението по-късно се присъедини и Гроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен".

Първоначално в залата нямаше представител на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, а Хамид Хамид нападна председателя на комисията от ПП-ДБ - Никола МинчевНикола МинчевНикола Минчев е роден на 13.09.1987 г., юрист по образование. Сферите му на работа като адвокат са, като го обвини, че действа абсолютно незаконно и против правилата. Причина за критиките на депутата от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с бе, че Минчев е открил комисията без кворум и гласуван дневен ред.

"Комисията е открита без кворум, стига сме правили предизборна кампания на ПП-ДБ. Има си правила, има си правилник. Занимаваме се с пропагандата на ПП-ДБ. Вас ви свалиха като председател на Народното събрание заради нарушение на правилника, може би трябва да ви свалим и като председател на тази комисия. Какъв е дневният ред, че позволявате ход на комисията?", запита Хамид.

Минчев провери кворума, който беше отново 8 от 17 членове. И уточни: "Продължаваме с този подход, който възприех. Липсата на кворум не пречи да се водят разисквания и изслушвания." Той даде пример със заседание на правна комисия от края на 47-ото Народно събрание, когато отново не е имало кворум, но заседание било проведено", заяви още Минчев.

Втори опит: Изслушват прокурор Илиана Кирилова в комисията за Нотариуса

Хамид Хамид обърна внимание, че според правилника не може да се правят гласувания, а дневният ред се приема с гласуване. "По какъв дневен ред се води това заседание?", заяви Хамид и обяви, че утре ще внесе проект за отстраняване на Минчев като председател. По думите му, щял да предложи неговото място да бъде заето от Атанас Атанасов, защото днес "много е плакал и заслужава".

Той напусна залата, викайки: "Това е абсолютно незаконно! Вие го знаете! Водите си политическа кампания!"

Мястото му зае Маноил Манев от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. "Миналата или по-миналата седмица пак го играхме това. Пак бяха започнали с предизборната кампания, затова ни няма, защото днес, когато е ясно, че ще ходим на избори, пак си правите предизборна кампания. Смисълът на комисията е да провежда изслушвания, а в момента работата й е безпредентна. Това заседание не може да бъде провеждано, защото смисълът на тази комисия е да провежда изслушвания, а тази комисия няма кворум. Разпускайте го този цирк! Приключвайте с тази изборна кампания и да започваме официално да я правим, както трябва! Нищо не постигате да се събирате да си говорите и поддържате някакви идеи. Викаме хора, тричаме ги, задаваме въпроси. Всеки един, който е дошъл тук, ни казва, че не можем да съберем данните, които искаме. Всеки, който е дошъл тук, гражданин или представител на някой орган, ни казва: "Безпредметно е това, което правим, защото няма да има и никакъв ефект. Да сложим лепенка отпред предизборен щаб и да закриваме", заяви той.

 "Като днес ще провеждате това заседание, протокол ще има ли? Тези хора са били път да покажат уважение към вас. Какво правите в момента. Това шоу, което разигравате в момента, смятате ли, че всички са толкова плитки и елементарни, че да не разберат с какво се занимавате? Тук не става въпрос да се изясни истината, става въпрос за предизборна машинации? Вие сте жертва на предизборните машинации на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"", обърна се Гроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" към магистратите, присъединявайки се към тезата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, че ПП-ДБ правят предизборната си кампания през комисията "Нотариуса".

След дългото прекъсване на изслушването, Илиана Кирилова все пак попита: "Какво искате от нас. Да стоим или да си тръгваме?"

Снимка: Булфото

"Това, което се случва в момента, е организирано, г-н председател", обърна се Радостин ВасилевРадостин ВасилевРадостин Василев е завършил “Право” в Софийския университет „Св. Климент към Минчев, като посочи, че бойкотът от страна на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в комбина с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и съдействето на ИТН е очевиден.

"Нашата цел не е да попречим на заседанието на Никола МинчевНикола МинчевНикола Минчев е роден на 13.09.1987 г., юрист по образование. Сферите му на работа като адвокат са, който ще е водач на листата за следващите евроизбори. Ти ако искаш, остани с тях. За теб партиите не са важни", коментира Маноил Манев, обръщайки се и към Радостин Василев

Последвайте канала на

Теодора Павлова
8555 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2024.05.25 | 08:29

14
❤️ Г­­­о­­р­е­­­щ­­и­ ­­м­­­о­м­­и­ч­­е­­т­­а­­ ­­­в­­и­­ ­­­о­­­ч­­а­­к­­­в­а­­­т ­­­-­ X­1­8­­­.­­F­­­U­N
Пуци

2024.03.26 | 19:24

13
Мафиоти от всички страни на България, обединявайте се!

2024.03.26 | 18:50

12
ПРОФЕСОР ИВО ХРИСТОВ: " -БОРИСОВ ТРЯБВА ДА ВЪРНЕ 110 МИЛИАРДА ЛЕВА, СЬД И ЗАТВОР НЕЗАБАВНО. ТОЙ НЕ Е НИКАКЬВ ЛИДЕР НА ПАРТИЯ,А ОБИКНОВЕН ПРЕСТЬПНИК "

2024.03.26 | 18:06

11
Пп и дб спасиха живота на бб,Гешев щеше даго затрие,ако му бяха свалили имунитета,Борисов им посегна.Този човек е опасен за Българите.Неможе да няма протести,времето е наше.Не на Борисов не на Пеевски.

2024.03.26 | 17:59

7
БОРИСОВ. ОПРОПАСТИ ВСИЧКО, ТОЙ. НИКОГА. НЕ. Е. ИСКАЛ. РЕФОРМИ. В. ПРАВОСЪДИЕТО, ЗАЩОТО ИНАЧЕ В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ОТИВА. В. ЗАТВОРА. ЗАЕДНО. СЪС. СВОИТЕ ДЪЛГОГОДИШНИ. ОРТАЦИ. И МЕНТОРИ. ОТ. ДПС АХМЕД ДОГАН. И. ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ.

2024.03.26 | 18:00

10
Я си е и майката ненормална бе мухльо

2024.03.26 | 15:42

2
Памид Памид, Манофил Манеф и Обладан Аладжов.

2024.03.26 | 18:00

9
И на майка ти шундата олигофрен

2024.03.26 | 18:00

8
БОРИСОВ. ОПРОПАСТИ ВСИЧКО, ТОЙ. НИКОГА. НЕ. Е. ИСКАЛ. РЕФОРМИ. В. ПРАВОСЪДИЕТО, ЗАЩОТО ИНАЧЕ В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ОТИВА. В. ЗАТВОРА. ЗАЕДНО. СЪС. СВОИТЕ ДЪЛГОГОДИШНИ. ОРТАЦИ. И МЕНТОРИ. ОТ. ДПС АХМЕД ДОГАН. И. ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ.

2024.03.26 | 17:58

6
БОРИСОВ. ОПРОПАСТИ ВСИЧКО, ТОЙ. НИКОГА. НЕ. Е. ИСКАЛ. РЕФОРМИ. В. ПРАВОСЪДИЕТО, ЗАЩОТО ИНАЧЕ В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ОТИВА. В. ЗАТВОРА. ЗАЕДНО. СЪС. СВОИТЕ ДЪЛГОГОДИШНИ. ОРТАЦИ. И МЕНТОРИ. ОТ. ДПС АХМЕД ДОГАН. И. ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ.
Очевадно

2024.03.26 | 16:09

3
Не искат нормална държава, искат корупция, задкулисие и беззаконие.
пернишки катил

2024.03.26 | 16:43

5
ДА
mon

2024.03.26 | 16:42

4
Нищо ново !ТОЧНО В ТАКИВА МОМЕНТИ ЯСНО СИ ПОКАЗВА КОЙ Е ЛОШИЯТ!МАФИОТСКИТЕ СТРУКТОРИ СЪЗДАДЕНИ ОТ ДС ВЕЧЕ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ БРАНЯТ ПОСЛУШНИТЕ МАГИСТРАТИ И ГАДИНИ КАТО ПЕПИ ЕВРОТО И НОТАРИУСА! АКО НЕЩАТА ТРЪГНАТ ДА СЕ РЗНИЩВАТ ТОГАВА ВЕЧЕ НЕРВИТЕ ИМ НЯМА ДА ИЗДЪРЖАТ И ЩЕ ИЗБУШАТ!

Добави коментар

Водещи новини