Майката на убития Митко от Цалапица: Мислим, че има намесено момиче

  • 26 март 2024 07:29

  • 4250
  • 4
Майката на убития Митко от Цалапица: Мислим, че има намесено момиче
© БТВ

Искаме Рангел Бизюрев да бъде разпитан качествено от всички експерти и психолози. Това каза пред БТВ майката на убития в Цалапица Димитър Малинов.

Той е разпитан само от прокуратурата, но нека допуснат да бъде разпитан и от други компетентни по делото органи, допълни тя.

Днес близките на убития Димитър Малинов от Цалапица излизат на пореден протест по-късно през деня. Това се случва на фона на делото срещу близнаците Динкови, които са обвинени в укривателство, и Рангел Бизюрев, който беше екстрадиран обратно в България.

Мислим, че има намесено момиче. Това, че е настройван Рангел срещу Митко и Митко срещу Рангел е факт. Те не са имали лична комуникация, за да се скарат, съмнява се майката. 

Нов протест на близките на Димитър от Цалапица с искане за справедливост

Тя допълва, че обвинението на близнаците Динкови зависи от показанията на Бизюрев, но пита как така делото е разделено от Окръжната прокуратура, след като според нея близнаците са съучастници в убийството.

Държим да има нов следствен експеримент. Мястото на убийството не е мястото, което един от близнаците-помагачи посочва, каза тя. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
4250 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Хер Флик от ГЕСТАПО

2024.03.27 | 22:12

4
Тая защо не си седи на село и да посе овцете , ами е тръгнала да се прави на разследващ.

2024.03.26 | 09:39

3
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman

2024.03.26 | 08:37

2
някоя шаврантия ще да е
Сърбеца

2024.03.26 | 08:34

1
Ку.рвичка няма начин да няма замесена

Добави коментар

Водещи новини