Соломон Паси за оттеглянето на кандидатурата на Мария Габриел за премиер: У нас всичко може да се очаква

  • 24 март 2024 19:24

  • 4767
  • 0
Соломон Паси за оттеглянето на кандидатурата на Мария Габриел за премиер:  У нас всичко може да се очаква
© Булфото (архив)

„В България всичко може да се очаква“, каза в предаването „120 минути“ председателят на „Атлантическия клуб“ и бивш външен министър Соломон ПасиСоломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 г. в Пловдив. Син е на известния професор по философия и след като Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова обяви, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в няма да съставят нов кабинет с Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от в рамките на това Народно събрание.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, служебният кабинет и изборите 2 в 1 781

„Споменахте преговорите, които сме водели с моя екип за влизане в НАТО и в ЕС. Те далеч не бяха най-сложните, тъй като там всеки се състезава със себе си. Далеч по-сложни бяха преговорите за спечелване на място в Съвета по сигурност на ООН, където мястото е едно, а за него се борят много държави. Това са далеч по-сложни преговори от нашите преговори за съставяне на правителство. Далеч по-сложни бяха преговорите по време на Кръглата маса, на която от едната страна бяхме от СДС, а от другата БСП. Имаше третата страна, която се водеше независима. Тогава преговорите бяха за преход от комунизъм към демокрация. Това са фундаментални преговори и промяна на Конституцията“, добави той.

Според него преговорите между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ПП -ДБ са водени асиметрично, което е било предпоставка за провал.

Мария Габриел: Оттеглям кандидатурата си за премиер, отиваме на избори

„Много повече се коментираха имена и по-малко принципи. Фундаменталният въпрос не е в доверието, а в уважението. „Пред малкия не се големей, а пред големия не се снишавай“ – това е основно правило при водене на преговорите“, коментира Соломон ПасиСоломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 г. в Пловдив. Син е на известния професор по философия и.

„Те разговарят без уважение един към друг. Те си говорят през телевизор. Преговорите пред камерите са обречени пред провал“, категоричен е той.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4767 0

Свързани новини

Свързани видеа

Водещи новини