От Движение "Бузлуджа" в БСП: Фалшива е Корнелия Нинова, ние сме социалисти

  • 24 март 2024 16:06

  • 2264
  • 17
От Движение "Бузлуджа" в БСП: Фалшива е Корнелия Нинова, ние сме социалисти
©

Време е председателят и тясното ръководство на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да докажат, че наистина са леви хора като поработят като редови социалисти, заявиха в общо изявление 10 от "изключените" от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е на заседанието на конгреса преди повече от година и възстановили вече членството си в партията

Фалшива е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, ние сме социалисти. Това заявиха в общо изявление Ана Пиринска, Светлана Шаренкова, Ваня Добрева, Николай Бериевски, Кирил Добрев, Петя Михалевска, Костадин Дурчов, Ленко Петканин, Атанас Атанасов и Петко Димитров. Всички те - социалисти от София - бяха "изключени" от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е преди малко повече от година на заседанието на 50-тия конгрес. Те вече възстановиха членството си в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е след изтичането на едногодишния период, както повелява партийният Устав, и се включиха в новосформираното в събота Движение "Бузлуджа" в партията.

"Кой е фалшив - Иван Таков или аз? Та ние двамата сме четвърто поколение социалисти. Фалшива е седесарката-приватизаторка Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, каза Атанас Атанасов, който беше водещ на срещата на социалистите в събота в Зала 6 на НДК, организирана от Иван Таков и социалисти от Софийската организация на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

БСП за движението "Бузлужда": Чужди партии, стари лица, без нови идеи

Колкото до Движение "Бузлуджа" в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - то беше създадено от над 500 социалисти, членове на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Всички останали в залата бяха гости, които недвусмислено заявиха желание и готовност да участват в обединение на лявото. Това е една от основните стратегически цели на "бузлуджанци". Това е и една от основните разлики между Нинова и тясното ръководство на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и учредителите на Движение "Бузлуджа" в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Първите наказват и изключват, вторите събират и обединяват. И още една разлика - първите съществуват единствено и само, за да воюват с ГЕРБ, а вторите се борят да представляват работещите в България".

Всички наказани преди повече от година софийски социалисти изразиха възмущение от опита на Нинова и тясното ръководство на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е предварително да оправдаят прогнозирания от политолозите нисък резултат на партията на предстоящите европейски избори на 9-и юни с действията на несъгласните с тях леви хора.

"Прехвърлянето на вината за един евентуален бъдещ провал е поредният отказ на ръководството да поеме отговорност за действията си", заявяват те и продължават: "Позицията на Изпълнителното бюро на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е относно Движение "Бузлуджа" доказва факт, който отдавна сме установили. Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и нейното обкръжение правят неистови опити да приватизират БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Това ние няма да позволим", категорични са те.

"Заявихме го съвсем ясно на срещата "За бъдещето на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и лявото". БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е партия на всеки един социалист. Това Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и тясното ръководство отказват да приемат. И от години по всякакви начини и с всички средства отстраняват, остракират, изключват, заклеймяват, манипулират и лъжат с една цел - да превърнат партията в тяхна лична фирма, която да търгуват политически. Не са им нужни хора с различно мнение, не са им нужни изобщо хора, защото има ли хора, имат проблеми".

Според тях твърдението на Изпълнителното бюро, че в залата в събота не е имало членове на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, а лица от други партии, е поредната манипулация.

Георги Първанов и Сергей Станишев призовават за обединение в лявото

"Много от хората, които бяха в залата, са лица, разпознаваеми в общественото пространство, благодарение на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Хора от различни поколения, дали живота си за партията, хора с мнение, доказано леви хора, хора, заемали високи държавни позиции от името и благодарение на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Част от тях Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и тясното ръководство наказаха, изгониха, унизиха. Принудиха ги да потърсят друг начин да отстояват лявото, защото те доказано могат да го правят. По тяхно време за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е гласуваха милион и над милион души. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е беше първа или втора политическа сила, сега партията е твърдо на дъното, а скоро може да се бори и за 4-те процента.

"Днес за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е гласуват 4-5 пъти по-малко - ето това е "заслугата" на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Считаме, че вече е време тя и тясното ръководство, ако наистина са леви хора, да го докажат като поработят като редови социалисти за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Така, както ние сме го правили и продължаваме да го правим. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е има нужда от истински леви личности, политически грамотни, които да я ръководят. Едва тогава ще стане силната, доминираща вляво организация отново", съобщиха от Софийската организация на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, откъдето пратиха снимката.

На снимката Светла Тошкова, Иван Таков (в средата) и Атанас Атанасов.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2264 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
Атом

2024.03.25 | 09:37

17
Грешите! Вие сте анархисти!

2024.03.24 | 22:45

16
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/bman

2024.03.24 | 16:35

5
Та вие сте натовци, какви социалисти може да бъдете, хайде бягайте на фронта.

2024.03.24 | 17:47

15
Я го духай бе хемороид

2024.03.24 | 16:20

3
Вие сте животни и oтpeпки. Трябваше да ви oчистим през 1989 г, но виe нe разбирате от благодарност.
До долния

2024.03.24 | 17:46

14
Я си е и майката комунистическа бе хемороид
:)))

2024.03.24 | 16:57

8
Фашист, ще очиства той !

2024.03.24 | 17:45

13
Па да изтепате сега е най убаво
патриот

2024.03.24 | 17:23

12
тоя пък зомбита от къде изпълзяха

2024.03.24 | 16:42

7
Всеки мисли че ако е той начело и хоп готово,не е така драги и знаите от Нинова по добра нямате,несе затривайте,ако несте подкупени,вече.
дедо

2024.03.24 | 17:22

11
да
ОЛИГАРСИ

2024.03.24 | 17:20

10
СТЕ.ВИЙ.СТАРИ.К.......И НОВ.БАРДАК
ati

2024.03.24 | 17:14

9
ПОСЛЕДЕН НАПАН Е НАСТАЛ

2024.03.24 | 16:42

6
Поредната кофа с боклук. Копелдаците на старата комунистическа номенклатура, клика 2 се размърдва. Хубаво е да си гризат черепухите един друг. Всичките от едно котило всъщност.

Добави коментар

Водещи новини