Илияна Йотова на двудневно посещение в Румъния

  • 22 март 2024 07:55

  • 225
  • 2
Илияна Йотова на двудневно посещение в Румъния
© Булфото (архив)

Вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , е на двудневно посещение в Румъния.

Очаква се днес тя да посети Българското неделно училище "Йордан Йовков" към Посолството на България в Букурещ, както и да открие изложба в Националната опера - под надслов "80 години от спасяването на българските евреи в документи от фонда на Националната библиотека "Свети Свети Кирил и Методий", предаде БТА.

В 18:00 ч. Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще открие изложба "80 години от спасяването на българските евреи в документи от фонда на Националната библиотека "Св. Св. Кирил и Методий"" в Националната опера на Румъния. Тя бе представена за първи път на 10 март 2023 г. в София в Националната библиотека и бе открита официално от президента на Република България Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Вицепрезидентът: Правителство ще има

В събота вицепрезидентът ще посети румънския град Търговище, където ще има обща среща с Кристиан Даниел Стан, кмет на Търговище, с Клаудия Джилия, префект на окръг Дъмбовица, и с Корнелиу Щефан, председател на Окръжния съвет на окръг Дъмбовица.

След това Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще разговаря и с митрополит Нифон в неговата резиденция, а по-късно ще участва в отбелязването на традиционния празник на българите от Търговище - Конски Великден, известен още като "Тудорица“. Програмата ще включва литургия в църквата "Свети Нифон", парад на конете и фолклорна програма с участието на ансамбли на българските организации от Търговище, Бълени, Извоареле и Винга.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
225 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.03.22 | 13:28

2
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/man
дедо

2024.03.22 | 09:05

1
А ще се врьща ли

Добави коментар

Водещи новини