БСП: ГЕРБ успя да отмъкне част от плячката от ПП-ДБ

  • 19 март 2024 17:03

  • 1899
  • 5
БСП: ГЕРБ успя да отмъкне част от плячката от ПП-ДБ
© БСП

Преди 24 часа те анонсираха същия кабинет, той не е различен. Тогава от ПП-ДБ казаха, че това е неприемливо за тях, което значи, че има два варианта. Ако те утре гласуват този неприемлив за тях кабинет, това би означавало поредно предателство към избирателите им. При втория вариант може да са се договорили да го гласуват, но и двата варианта са лоши за българските граждани. Това коментира пред медии зам.-председателят на ПГ на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Христо ПродановХристо ПродановХристо Проданов е Магистър по Индустриален Мениджмън. Собственик и управител на заведения за, след като стана ясно, че ротация в правителството все пак ще има, тъй като Мария Габриел върна мандатът изпълнен на президента.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, служебният кабинет и изборите 2 в 1 780

Според депутата „ябълката на раздора“ са били Министерството на отбраната и това на енергетиката в преговорите между двете формации.

„Защото в енергетиката има около 30 милиарда лева и още пари по ПВУ, докато в Министерството на отбраната са плановете за превъоръжаване на армията. С други думи, ГЕРБ успя да отмъкне част от плячката, каза още Проданов.

Мандатът - изпълнен, Мария Габриел обяви пред Радев имената на министрите

На въпрос дали от ПП-ДБ ще подкрепят този проектосъстав на кабинета Проданов отбеляза, че в ПП-ДБ са много разделени и допусна, че част от тях може да излязат от залата при гласуването.

Но така или иначе всички са в кюпа – разпределиха порциите за пореден път и точно поради това казвам, че това не е добре за българските граждани, защото никъде не се говореше за политики по доходите, за образование, за здравеопазване..., коментира социалистът.

Според него е въпрос на време договорките „да лъснат“ и тогава „всички заедно ще разберем какво са подготвили за бедна България в следващите девет месеца“.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1899 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2024.03.19 | 20:57

5
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/man
ПеПерасти гадни, сър.

2024.03.19 | 17:36

3
Ха, ха, ха - говната от ПП си го набиха сами. При едно служебно правителство ще управлява ГЕРБ защото Радев няма да избере някой от ПП а след изборите ако не се състави правителство пак ще управлява ГЕРБ незнайно колко дълго. Боко е гениален . Така мазно им го начука на ПеПерастите та направо да се чудиш как го е измислил.
ала бала при президента

2024.03.19 | 17:50

4
Сега следва промяна в закона за изборите за да се гласува само с хартиена бюлетина и ПеПерастите отиват на кино без "ала - бала с президента"

2024.03.19 | 17:15

1
БСП: В тези преговори ГЕРБ успя да отмъкне част от плячката от ПП-ДБ БРАВО НА ГЕРБ-СДС! за вас БКП БСП- не остана нищо!
ха_ха

2024.03.19 | 17:30

2
Червен боклук

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини