Владимир Кисьов: Превъоръжаването на България е необходимост

  • 19 март 2024 11:37

  • 429
  • 2
Владимир Кисьов: Превъоръжаването на България е необходимост
© Нова нюз

САЩ и Япония призоваха страните по света да не разполагат ядрени оръжия в околоземна орбита. Вашингтон и Токио внесоха резолюция в Съвета за сигурност на ООН, в която се подчертава, че държавите трябва да спазват забраната.

Вашингтон смята, че Москва разработва базирано в космоса противоспътниково ядрено оръжие, детонацията от което би могла да наруши комуникациите. Русия отрече да прави подобни разработки.

Пред Съвета за сигурност генералният секретар на ООН предупреди, че "човечеството няма да преживее продължение на "Опенхаймер". Антониу Гутериш спомена филма, спечелил седем награди "Оскар" и показал нагледно реалността на ядрения апокалипсис.

Гутериш: Човечеството няма да преживее продължение на "Опенхаймер"

Темата за ядрените оръжия коментираха бившият министър на отбраната Николай Свинаров и бившият зам.-министър на външните работи Владимир Кисьов в ефира на предаването „Твоят ден“ по NOVA NEWS.

Свинаров е на мнение, че резолюцията подпомага Русия в опитите да спекулира със страха на хората, което продължава повече от две години. 

Той е на мнение, че ядрената тема винаги дава възможност „да се упражняват по темата дали желанието за по-добър живот надделява над страха“.

Кисьов посочи, че щом се подготвя такава резолюция, значи светът няма доверие на Путин.

Бившият заместник-министър посочи още, че превъоръжаването на България е необходимост.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
429 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.03.19 | 15:24

2
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/man
Снежко Снежев

2024.03.19 | 13:51

1
Тиквенико, дали случайно знаеш, кои са единствените дИмократи в света и до днес, които са използвали ядрено оръжие срещу човешки същества?!? Помощ от мен... не е Русия, ибрикчийо:)))!

Добави коментар

Водещи новини