"Възраждане" с позиция за скандала с Лорер

  • 17 март 2024 20:14

  • 956
  • 6
"Възраждане" с позиция за скандала с Лорер
© Пресцентър Възраждане

В съобщение до медиите от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" заявяват, че настояват институциите да се самосезират за нанесената им клевета от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от".

Публикуваме позицията на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" без редакторска намеса:

"За пореден път представителите на ПП-ДБ подеха кампания с клевети срещу "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател", опитвайки се да им създадат публичен образ на антисемити с хулигански прояви. Поводът за тази атака беше срещата-разговор на Даниел ЛорерДаниел ЛорерДаниел Лорер завършва компютърни науки и бизнес управление в университета в Тел Авив. Утвърждава с граждани, на която очевидно се е сблъскал с народната "любов" и  това не му е харесало.

Съвсем удобно от ПП-ДБ ползват ситуацията за медийна атака, която успяват само в рамките на няколко часа да разпространят до значителен брой медии, като публикациите им достигат до 92.

Вероятно интензитетът на атаката е провокиран и от посещението на председателя на Еврогрупата – Паскал Донахю, с когото представители на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" се срещнаха и му заявиха ясно и категорично, че правителството на ПП-ДБ, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се готви да излъже със статистиките за инфлацията, съобщиха му, че българите не искат да са част от еврозоната, а над 600 000 българи искат референдум, който е незаконно отменен от българските власти с решение на Народното събрание, подкрепено от президента, който не взе мерките, които законът му позволява по този въпрос, и накрая от Конституционния съд. Донахю разбра също, че "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" ще продължи да работи за запазването на българския лев и българската финансова независимост, като ще отнесе въпроса в Европейския парламент с подкрепата на западните партньори на политическата организация.

Представителите на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" обаче този път няма да подходят  с присъщата им толерантност към тази медийна атака и настояват компетентните институции да се самосезират и да вземат необходимите мерки спрямо ПП-ДБ и клеветата, с която злонамерено целят постигането на електорални загуби за "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател", посочват от партията.

ПП с позиция: Поведението на симпатизантите на „Възраждане“ срещу Даниел Лорер е недопустимо!

"Позицията на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" е, че нашите членове, симпатизанти, общински съветници и народни представители са обединени от каузата за свободна и независима България. Това са честни и почтени хора, които работят със собствени сили в националното обединително движение – "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател". Не такава обаче е ситуацията в ПП-ДБ, които, освен че съставиха най-вредното за България правителство, не се свенят да нарушават закона и в пленарна зала и извън нея, като техни представители се свързват дори с най-опасните престъпления. Ще припомним публикации в медиите от последните две години – периодът, в който ПП-ДБ са част от българската политика, изведени на нейното поприще от вдигнатия юмрук на президента на Република България с призива "Мутри вън":

·Септември 2022 г. - Шофьорът на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, който го вози с "автобуса на промяната", е осъждан за телесна повреда криминал! Лежал и в затвора в Хърватска за каналджийство на бежанци;

·Април 2023 г. - Член на СИК – Калояново бе хванат да шофира надрусан;

·Май 2023 г. - Шефът на ДАНС: Съветник на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически е разследван за „съгласуване“ на информация със Северна Македония;

·Юни 2023 г. - Нов зам.-министър на ПП-ДБ е уволнен като шеф на БДЖ за далавера за 27 Млн лв. с боса на борческата групировка 777;

·Септември 2023 г. - Кандидатът на ПП-ДБ в Белоградчик - разследван от ОЛАФ с висящи дела;

·Септември 2023 г. - Координаторът на ПП във Ветрино е арестуван - имал оранжерия с марихуана и крадено Порше;

·Януари 2024 г. - Удушвачката от Бургас е кандидат-депутатка от ПП, това е Габриела Славова, убила мъжа си Пейо;

·Март 2024 г. - След сигнал за семеен скандал: Арестуваха с наркотици общинар от "Да, България" в Плевен.

Видно от медийните публикации, целият наказателен кодекс не е чужд на представителите на ПП-ДБ и сред проявите им присъстват от домашно насилие и наркотици през убийство и чак до държавна измяна. Явно е, че вместо "Мутри вън", стана "Мутри вътре" с любезното съдействие на президента.

Привърженици на „Възраждане“ нахлуха като наказателен отряд в кафене, за да търсят саморазправа с депутат от ПП-ДБ

Освен че от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" настояваме институциите да се самосезират за тази клевета на ПП-ДБ, ще им помогнем и в установяването на факта, че "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" няма нищо общо с това, в което са обвинявани техните представители, като предоставим клип на човек, който е бил там и потвърждава, че не е имало нито един представител от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател". Заигравката на ПП-ДБ с етническия произход на този или онзи техен представител е изключително опасна, защото застрашава етническия мир в България Законът не дели българските граждани, не ги делим и ние от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“. Когато някой престъпник е от еврейски произход или декларира такъв, това не го прави по-малко престъпник, нито пък обвинителите му – антисемити.

Всъщност от ПП-ДБ има за какво да са притеснени. Защото българският народ се пробужда и определено не му харесва това, че унищожават финансовата му независимост, енергетиката, селското стопанство и посягат на поминъка му, докато пият мазно турско кафе в скута на Пеевски", се казва още в позицията на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
956 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2024.05.25 | 05:20

6
❤️ Г­­о­­р­е­­­щ­­­и­ ­­­м­­о­м­и­­ч­­е­т­­а­­­ ­в­­и­ ­­о­­­ч­­а­к­в­­­а­­т ­-­­ X­1­8­.­F­­U­­­N
Емѝ...гълтам цигански уйове-МИРОСЛАВ ПСИХОТО

2024.03.21 | 10:56

5
Елеkmра, баба гицка, Хан Крум, Гочо Булгара,Наде,жда Дойчева,Много грозен циганин76,ШИБАМ ЧЕРВЕНИ СФФФИНЕ,Nazi SS, Ukraina 55, Z = зашли О = отсосали V = вьiшли, Просто човек , Литекс- София, рашка говняшка,п.у.т.к.и.н к.а.п.у.т ...това СЪМ АЗ ПОБЪРКАНИЯ ИБАН ШИЗОФРЕНИК от ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР...
Емѝ...АААААХХХХХХ ИБАНА СЪМ-МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ АТИЛКА

2024.03.21 | 00:41

4
Ще духам безплатно на всеки читател от скапания соросоиден сайт, ако се присъедини към американското ЛГБТ общество! Слава Украини ✌

2024.03.17 | 22:21

1
Тоя мангал от иZраждане само едни мустачки да си пусне и ще е остински фюрер.

2024.03.18 | 23:20

3
а ти поялник ли си или обикновена шматка
Юлиян

2024.03.17 | 22:22

2
Звучи убедително и достоверно.

Добави коментар

Водещи новини