Каракачанов от Рим: Проблемът с нелегалните мигранти и насилствено налаганата от ЕК зелена сделка са основни проблеми на ЕС

  • 13 март 2024 14:33

  • 374
  • 1
Каракачанов от Рим: Проблемът с нелегалните мигранти и насилствено налаганата от ЕК зелена сделка са основни проблеми на ЕС
© ВМРО

Днес в Рим председателят на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа – Българско национално движение Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността се срещна с председателя на италианската партия Indipendenza (Независимост) г-н Джани Алемано, който е бивш министър на селското стопанство (2001-2006) и кмет на Рим (2008-2013 г.).

Всичко по темата:
Мигрантска криза 1546

Партия Indipendenza е създадена през ноември 2023 г. и обединява бивши привърженици и членове на партиите „Италиански братя“ и „Северна лига“, които смятат, че Италия трябва да провежда по-смела политика по отношение на опитите на бюрократите в Брюксел да налагат неразумни политически решения, ощетявайки икономическите интересите на страната.

Каракачанов и Алемано разговаряха по проблеми на съвременната европейска политика и предстоящите избори за Европейски парламент. От страна на двамата беше констатирано, че Европейската комисия води политика, насочена към ограничаване на суверенитета на европейските държави членки и налагане на икономически неизгодни решения - като провеждането на зелената сделка, която е пагубна за икономиките и на двете държави.

Каракачанов за мигрантските екшъни в София: Строга охрана на границите и нулев прием на мигранти

Председателите на двете партии поддържат идеите за запазване на суверенитета на държавите членки на ЕС, отстояване на националните интереси и защита на християнските и семейните ценности в Европа.

Разговорът им засегна още проблемите с икономическата криза в Европа, предизвикани от войната в Украйна и конфликта в Ивицата Газа. И двамата застъпиха идеята, че военните конфликти трябва да приключат на база на преговори, а не на продължаване на използване на военна сила. Според Алемано и Каракачанов държавите членки на ЕС трябва да провеждат външна и икономическа политика, съобразена с интересите им, и следва да ограничат влиянието на трети страни – извън европейския континент.

Обсъдени бяха и стратегиите на двете партии по отношение на предстоящите европейски избори през юни 2024 г. и бе постигната договореност за продължаване на контактите на партийно ниво както между двете партии, така и с други европейски политически формации, отстояващи тезата за изграждане на ЕС на принципа „Европа на нациите“.

И Каракачанов, и Алемано споделят виждането, че трябва да се вземат драстични мерки за спиране на притока на нелегални мигранти в Европа.

Председателят на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа покани председателя на Indipendenza на посещение в България.

Визитата на Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността в Рим ще продължи в следващите дни със срещи в италианския парламент с представители на партии от управляващото мнозинство в Италия.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
374 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.13 | 14:48

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини