Акад. Денков за медицинския хеликоптер: Медиите може да правят внушения, но не и да представят неверни факти

  • 08 март 2024 16:06

  • 546
  • 4
© Novini.bg

Медиите могат да правят внушения, това не непременно е лошо. Например, за медицинския хеликоптер най-важното се оказа, че няма лебедка. При положение, че посрещаме хеликоптер за спешна помощ по въздуха. Имаше внушение с негативен оттенък. Имало е и такива с положителен. Да правите внушения е част от вашата работа, но не и представянето на факти, които не са верни. Вторият и третият се очаква да са с лебедка. Това каза по време на отчета за първите 9 месеца от работата на кабинета акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С

"Сутринта видяхме твърдението, че хеликоптерът има такива сериозни проблеми, че не можел да лети при положение, че с него беше прелетяно от Италия дотук. Имам причини да кажа това, което казах. Молбата ми е да се опитаме да си изградим повече доверие. Да поднасяме вярна информация на гражданите. Оттам-нататък всеки ще си преценява какви да бъдат внушенията", добави той.

"Има достатъчно хора, които виждат това, което направихме", отбеляза още Денков. "Това, че то е полезно за България и ще бъде - за това нямам никакви съмнения", подчерта той.

Акад. Денков към "Възраждане" и БСП: С лъжите си пречите на България да се развива по правилния начин

По думите му е жалко, че опозиционните партии в Народното събрание нямат никаква позитивна програма за развитие на България, а вместо това се занимават единствено с критика, и то не градивна такава. 

"Но понеже нямат и такива аргументи, използват обиди, епитети, с което не помагат на никого. На това ниво никога не съм слизал, няма и да сляза. Част от партиите, които подкрепят правителството, също го кртикуват. Надявам се, че г-жа Габриел ще има по-позитивна среда в това отношение. Когато едно правителство си свърши работата, това е от полза за много хора, и е добре да го видим", посочи акад. Денков.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
546 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.03.08 | 22:22

4
ахахаааа, за тоя всичко е лъжа, а той лъже най-много

2024.03.08 | 17:24

3
Хеликоптера не е наред ДЕНКОВ-СОПОЛ ГНУСЕН!!!!

2024.03.08 | 17:03

2
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man
СОФИЯ

2024.03.08 | 16:09

1
знаеш че може да се веят бг знаме на пред нс но трябва да се махате от краварската зависимост

Добави коментар

Водещи новини