Гвоздейков за оценката му като министър: Бележникът остана вкъщи

  • 06 март 2024 15:28

  • 361
  • 1
Гвоздейков за оценката му като министър: Бележникът остана вкъщи
© Булфото

Всичко си е както преди, продължаваме работата до решение на Народното събрание. Това заяви пред журналисти министърът на транспорта и съобщенията в оставка Георги ГвоздейковГеорги ГвоздейковГеорги Гвоздейков е авиационен инженер, завършил магистърска програма по „Авиационна техника, който коментира приетата оставка на правителството, предстоящата ротация в премиерския пост и бъдещия състав на правителството. 

„Към момента сме си изпълнявали задълженията, така че сме говорили по политики, програми и т.н. Какво предстои оттук нататък? Всички ще видим“, посочи той в отговор на въпрос, относно водени разговори с Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, която предстои да заеме премиерския пост. 

Депутатите гласуваха и приеха оставката на кабинета „Денков“

На въпрос от журналисти дали е запознат с оценката на неговата работа като министър за деветте месеца на това правителство, министър Гвоздейков отговори шеговито: „Моят бележник с оценката остана вкъщи и няма да мога да задоволя вашето любопитство“, предаде БТА. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
361 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.06 | 20:21

1
78% от мъжете биха иcкали да подобрят ceкcyалния си живoт, ако сте сpед тях, тpябва да oпитате тoва---> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини