ПП-ДБ за предложението на ГЕРБ: Стъпка към създаването на атмосфера за конструктивен диалог

  • 05 март 2024 16:43

  • 4184
  • 9
ПП-ДБ за предложението на ГЕРБ: Стъпка към създаването на атмосфера за конструктивен диалог
© Булфото (архив)

Парламентарната група на коалиция "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" приема резултата от днешното съвещание на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на като стъпка към създаването на атмосфера за конструктивен диалог. Изразяваме удовлетворение, че голяма част от точките, предложени в меморандума на ПП-ДБ, са възприети и обсъдени с необходимата сериозност в предложеното от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в споразумение.

Това пише в официална позиция от страна на ПП-ДБ по повод предложения проект от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за съвместно управление. Публикуваме позицията без редакторска намеса:

"За ПП-ДБ стабилността на страната и устойчивото ѝ развитие за обозримо дълъг период са първостепенен приоритет. Неотменима и основополагаща задача обаче е да се гарантира продължаване на реформите в съдебната власт, службите за сигурност, изборът на почтени и експертни членове на регулаторите, пълното членство в Шенген и еврозоната. Това трябва да стане при ясно поети ангажименти, което изключва формирането на мнозинства извън това на двете парламентарни формации. 

Вижте коалиционното споразумение, което ГЕРБ-СДС ще изпрати на ПП-ДБ

Оценяваме ситуацията в момента като особено важна за бъдещето на страната и затова призоваваме колегите от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да започнем преговорите веднага щом г-жа Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова е отново в страната. Преговорният екип на ПП-ДБ ще се състои от лидерите на коалицията и настоящия премиер Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С.

За нас всеки договор е обещание между страните, а добрите обещания са спазените обещания. Ето защо ние ще предложим утре Народното събрание ефективно да приеме чрез гласуване оставката на правителството на Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С". 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4184 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2024.05.25 | 09:22

9
❤️ Г­­о­р­е­­­щ­­­и­ ­­­м­­­о­м­­­и­­ч­­­е­т­­а­­­ ­в­и­­ ­о­­ч­­­а­к­­в­а­­­т ­-­­­ X­­­1­8­­.­­­F­U­­­N
Иванова

2024.03.10 | 14:52

8
Не виждам какво има да му се обжалва. В тази страна има закони и те трябва да се спазват без значение дали се казваш Бойко или Киро или Христо. Стига тия продънени партии и коалиции са се мислили за голямата работа и са ни правили всички на луди.
Ани

2024.03.07 | 19:48

7
Май за ПП и ДБ това е последната сламка, която може да ги остави във властта
Петър

2024.03.07 | 13:03

6
Тези на снимката са най-големите интересчии на дребно в страната
Стамболов

2024.03.05 | 17:42

5
Няма място за суета кой пръв е заявил конструктивни и полезни за страната точки за споразумяване и за тънки сметки, когато залогът е толкова голям. Българският народ плати досега твърде Висока цена за политически и мафиотски експерименти, за да се упражняват в тия рисковани времена отново върху гърба му. Подписвайте без повече посуквания коалиционно споразумение за пълен мандат на управление и смело напред !

2024.03.05 | 17:41

4
Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:----> use.my/man
ПП-измамата

2024.03.05 | 17:15

3
са най голяма лъжа в историята на България, излъгаха ни че ще изчгъртат герб и корупционния модел на Борисов.
терзиев к урвата

2024.03.05 | 16:57

2
ke дойда там е ще ви е ба всичките малко ви остава
бг

2024.03.05 | 16:55

1
е как нема да е конструктивно нали трее да лапате още помяри

Добави коментар

Водещи новини