Костадин Костадинов очаква промяна на курса на ЕС след евроизборите през юни

  • 02 март 2024 17:03

  • 1882
  • 0
Костадин Костадинов очаква промяна на курса на ЕС след евроизборите през юни
© Булфото

Промяна на курса на Европейския съюз (ЕС) след евроизборите през юни очаква председателят на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика. Това коментира той пред журналисти преди началото на международната конференция "Ние сме младежите на Европа" в София. "Очаквам промяната да бъде за доброто на човечеството", добави той, предаде БТА.

"ЕС е изправен пред два пътя – или се реформира и се превръща в това, за което е замислен – свободна цивилизационна и култура общност на свободни държава, или ще бъде поставен пред много сериозни заплахи за оцеляването си – икономически, демографски, политически и военни", коментира Костадинов.

"Дали Европа ще бъде европейска и каква ще е съдбата на младежите, които ще управляват държавата, са едни от основните предизвикателства пред континента, смята председателят на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател". Според него е поставено под въпрос оцеляването на европейската цивилизация. "Важно е мнението на хората, които са бъдещето на Европа и света", каза още Костадинов по повод днешния форум.

Костадинов разлиства "Российская газета", докато ПП-ДБ четат декларация за смъртта на Навални

Според него най-големият шанс светът да има мирно бъдеще е победа на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския на президентските избори в САЩ.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1882 0

Свързани новини

Водещи новини