Джевдет Чакъров: Ако в ДПС има гнили ябълки, те ще бъдат отстранени

  • 01 март 2024 09:02

  • 941
  • 9
© Кадър: БТВ

Аз и г-н Пеевски ще бъдем равноправни лидери на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. С Ахмед Доган се виждаме толкова пъти, колкото е необходимо. Разбира се, когато има нещо, се допитвам до него по политически и организационни въпроси. Това сподели в сутрешния блок на bTV съпредседателят на Движението за права и свободи Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със.

На въпрос дали Ахмед Доган продължава „да разпределя порциите във властта“, Чакъров не пожела да отговори, като вместо това акцентира върху днешните реалности в страната и необходимостта от нормализирането на политическия диалог, за да има стабилност.

Съпредседателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с увери, че ако в Движението има „гнили ябълки“, те ще бъдат отстранени и няма да се допусне партията да се превърне в бутикова или платена.

С г-н Пеевски ще работим в екип, ще имаме активен диалог с всички структури по места. Има много сериозни предизвикателства и от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще бъдем адекватни, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е фактор за стабилност и ние призоваваме двата основни субекта в сглобката да проявят разум, за да има стабилност в държавата, апелира Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със.

Джевдет Чакъров за Делян Пеевски: Ще работим в екип

Той посочи, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с разполага с качествени кадри с доказана експертиза за регулаторите, но на първо място „трябва да видим какво ще стане с правителството“. Чакъров добави също така, че от формацията нямат и не искат да имат министри в управлението, нито да бъдат включени в евентуално коалиционно споразумение.

По думите на Чакъров България няма нужда от избори 2 в 1, а от работещи правителство и парламент, за да може да се прокарат реформи не само в съдебната власт, но и в здравеопазването и образованието.

По темата около Мартин Божанов – Нотариуса политикът също не пожела да навлиза в конкретика, напомняйки, че по случая е сформирана временна анкетна комисия в парламента, която да проучи обективно всички детайли по казуса.

Последвайте канала на

Владимир Василев
941 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2024.03.01 | 11:46

9
ДПС е една голяма гнила ябълка, една противоконституционна партия, нямаща място в Народното събрание.

2024.03.01 | 11:43

8
Важното е че ДПС се разпада
Мара

2024.03.01 | 11:26

7
Чудесно! Започвайте от Шиши.

2024.03.01 | 11:09

6
Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност. Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват.----> gg.gg/ketoexpo
цигането доган

2024.03.01 | 11:01

5
рижаваат лисица на тиквата

2024.03.01 | 10:41

4
Разпускайте се и към тухларната.

2024.03.01 | 10:41

3
Разпускайте с и към тухларната.

2024.03.01 | 10:35

2
glupav turski manaf ima li neshto po gnilo ot pritejateliat na magnitski gruh gruh peevski badi siguren niama
????

2024.03.01 | 09:20

1
А,какво правим с тази ЯБЪЛКА до Вас,откъсната от градината "МАГНИТСКИ" "Другарю" Джевдет ? Между другото ,Що е ТО "МАГНИТСКИ"???? А,Що ТО "дпс" според КОНСТИТУЦИЯТА на България,"Другарю" ????

Добави коментар

Водещи новини